Στο Μπαχρέιν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης-Θα συναντηθεί με τον βασιλιά της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έφθασε σήμερα το νωρίς απόγευμα στη Μανάμα, του Μπαχρέιν, για επίσημη επίσκεψη.

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας Δρ. Abdullatif bin Rashid Al Zayani και ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Ayman Al-Moayed, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν στο Μπαχρέιν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κα Νατάσα Πηλείδη, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Παλάτι Gudhaibiya, όπου θα τύχει υποδοχής από τον Βασιλιά Hamad bin Isa Khalifa, με τον οποίον θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα μεταβεί στο Συμβούλιο Οικονομικής Ανάπτυξης του Μπαχρέιν.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Διπλή επίθεση Οικολόγων σε Αγγελίδη και Κυβέρνηση-Ζητούν παραίτηση ή διαδικασία παύσης του
Ολγκίν: Η ΔΔΟ δεν αποτελεί πλέον κοινό σημείο αναφοράς για τις δύο πλευρές μετά το Κραν Μοντανά
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Στην Κύπρο ο Πρόεδρος του Λιβάνου-Η κατάσταση στην περιοχή στο επίκεντρο των επαφών του με τον Ν. Χριστοδουλίδη
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Υπ. Άμυνας: Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τους νέους η δυνατότητα να υπηρετήσουν στην ΕΦ
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»