Υπέκυψε και δεύτερος ασθενής του γιατρού με τα FakePass-Μίλησε πριν διασωληνωθεί

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό δεύτερος ασθενής του καρδιολόγου στη Λάρνακα, που είναι ύποπτος για χορήγηση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ασθενής του γιατρού με τα FakePass ο άτυχος Κυριάκος-Καταλείπει δυο ανήλικα

Μετά το θάνατο 43χρονου οικογενειάρχη την Παρασκευή, απεβίωσε και ο 41χρονος, ο οποίος είχε εκμυστηρευτεί στους γιατρούς πριν τον διασωληνώσουν, ότι δεν είναι εμβολιασμένος, όπως έχει καταγραφεί στο σύστημα του Υπουργείου Υγείας, αλλά του χορήγησε πλαστό πιστοποιητικό, ο εν λόγω γιατρός.

Ο πατέρας του, μετά την εξέλιξη αυτή είχε καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία, για να ακολουθήσει δεύτερη από τους οικείους του 43χρονου, που ανέφερε το ίδιο στους γιατρούς όταν επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν των δύο ασθενών που έφυγαν από τη ζωή, είχε εισαχθεί και τρίτος ασθενής του συγκεκριμένου γιατρού στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πληροφορίες και για άλλο γιατρό που θεραπεύει τον κορωνοϊό με… βιταμίνες

Σημειώνεται ότι οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και μόλις ολοκληρωθεί ο φάκελος θα σταλεί για οδηγίες στον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ ο 53χρονος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος έως ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις των Αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ