Καταδικάζει τις προκλήσεις των Αζέρων η ΑΕΛ και στέλνει μήνυμα πρόκρισης

Καταδικάζει τις προκλήσεις των ποδοσφαιριστών της Καραμπάχ, μετά την επίτευξη του γκολ του Ζουμπί στο 93' της αναμέτρησης η ΑΕΛ και ο πρόεδρος της Ανδρέας Σοφοκλέους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδα της Λεμεσού, το οικογενειακό κλίμα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να στιγματιστεί από τις ενέργειες δύο συγκεκριμένων οπαδών, οι οποίοι έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων από τους αντιπάλους.

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΛ, σημειώνει πως ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλουν να ευχαριστήσουν τους 2000 ΑΕΛίστες που έδωσαν χθες το παρόν τους στο ΑΕΚ Αρένα και στήριξαν την ομάδα, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

«Στο μέλλον περιμένουμε την οικογένεια να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο! Αυτή ωραία εικόνα και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε πετύχει δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να στιγματιστεί από τις ενέργειες δύο συγκεκριμένων οπαδών, οι οποίοι έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων από τους αντιπάλους».

Στη συνέχεια οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, καταδικάζουν το χθεσινό συμβάν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους και ταυτόχρονα «καλούμε όλο τον κόσμο να είναι ο ίδιος προστάτης της ομάδας σε κάθε γήπεδο, σε κάθε έδρα. Μόνο με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας θα έχει πάντα τον κόσμο στο πλευρό της, ο οποίος της δίνει την δυναμική που χρειάζεται.

Θέλουμε να θυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα που μας κάνει περήφανους, είναι η ομάδα η οποία δεν τα παράτησε ποτέ! Γι’ αυτό θα πάμε στο Αζερμπαϊτζάν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση!

Κλείνοντας θέλουν με να καλέσουμε τους απανταχού ΑΕΛΙΣΤΕΣ να στηρίξουν την προσπάθεια των εισιτηρίων διαρκείας 2021-2022. Υπενθυμίζουμε ότι όσοι αγοράσουν φέτος εισιτήριο διαρκείας εξασφαλίζουν προτεραιότητα επιλογής θέσης στην επόμενη σεζόν και στο νέο μας γήπεδο Limassol Arena».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ανέβηκαν τα αίματα στην Αρένα-Διακόπηκε ο αγώνας

Δειτε Επισης

Ανέβηκαν τα Ρίχτερ στις Κυκλάδες-Σεισμός άνω των πέντε βαθμών νοτιοανατολικά της Αμοργού
ΒΙΝΤΕΟ: Λευκή η νύχτα στο Τρόοδος-Επέστρεψαν τα χιόνια
Δεσμεύονται συνεχώς τα αποθέματα αερόσακων-Οι διανομείς ζητούν κατανόηση και υπομονή
Ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου για τις απειλές κατά του Πρόεδρου, με φόντο την υπόθεση του σφετεριστή
Φωνάζουν οι Τούρκοι για το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision-Σκέφτονται να υποβάλουν καταγγελία στην EBU
Παθολογικά τα αίτια θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη-Στέλνει τα ευρήματα στο εξωτερικό η ΕΛΑΣ
Μαθητές σχημάτισαν το όνομα Άγγελος-«Ψυχοθεραπεύσου πριν γίνεις γονιός» (pics)
Αυτή είναι η διαδικασία έκδοσης κάρτας δωρεάν μετακίνησης για τους ιδιοκτήτες ακινητοποιημένων οχημάτων
Τούρκος καθηγητής Γεωλογίας επιμένει πως είναι ηφαιστειακοί και όχι τεκτονικοί οι σεισμοί στη Σαντορίνη
Καλεί τους πολίτες να μην αποδέχονται να πληρώσουν για ΤΑΚΑΤΑ η Ένωση Καταναλωτών