Επικοινωνία ΠτΒ με τον Έλληνα ομόλογό της για τις πυρκαγιές

Την αμέριστη συμπαράσταση της ίδιας και όλων των μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων στις αγωνιώδεις προσπάθειες, που καταβάλλονται για την κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται στην Ελλάδα, εξέφρασε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η Αννίτα Δημητρίου υπογράμμισε ότι η Κύπρος, η οποία και η ίδια έχει βρεθεί πρόσφατα αντιμέτωπη με την πιο καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία της, στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού και εξέφρασε την ευχή, η τραγωδία αυτή να λήξει το ταχύτερο.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την αποστολή δυνάμεων πυρόσβεσης από την Κύπρο, οι οποίες συνδράμουν τις ελληνικές δυνάμεις στην προσπάθεια κατάσβεσης των μαινόμενων πυρκαγιών και για τη συμπαράσταση της Βουλής των Αντιπροσώπων στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Βλέπει Ολγκίν τη Δευτέρα ο Χριστοδουλίδης-Ενημερώνει τα ΗΕ ο Στιούαρτ για τελευταία φορά
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης σε συναγωγή της Μελβούρνης
Σαρωτικές πλημμύρες στο Τέξας-Τουλάχιστον 50 οι νεκροί, αγωνία για πολλούς αγνοούμενους
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Κ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»