Διέρρηξε αποθήκη εταιρείας και άρπαξε οθόνες και τηλεοράσεις-Χειροπέδες σε 28χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό περιουσίας που είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη αποθήκης εταιρείας στη Λάρνακα. Από την αποθήκη είχαν κλαπεί ηλεκτρονικές οθόνες-τηλεοράσεις, τρεις από τις οποίες ανευρέθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του υπόπτου.

Η έρευνα στην κατοικία του 28χρονου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου, σε συνεργασία με μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, βάση δικαστικού εντάλματος που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Οι τρεις κλοπιμαίες ηλεκτρονικές οθόνες-τηλεοράσεις παραλήφθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Ανακρινόμενος ο ύποπτος, ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τις τρεις τηλεοράσεις από άλλο πρόσωπο.

Η διάρρηξη της αποθήκης είχε καταγγελθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου στις 18 Ιουλίου. Σύμφωνα με την καταγγελία, μεταξύ των ημερομηνιών 15 και 18 Ιουλίου, κατά τη διάρρηξη κλάπηκαν από την αποθήκη συνολικά 20 ηλεκτρονικές οθόνες-τηλεοράσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Υπεγράφη συμβόλαιο για τη Φάση Β3 του Περιμετρικού, θα συνδέεται η Μακαρίου στη Λακατάμια με τον δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου
Ανακοίνωσαν την κάθοδο Ολγκίν τα Ηνωμένα Έθνη για προετοιμασία της πολυμερούς-Κάνει στάση στο Παρίσι
Η Βουλή ψήφισε νόμο που κατοχυρώνει το επάγγελμα του διασώστη-Τι προβλέπει
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για νομοσχέδιο για διαδηλώσεις
Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)