Στην μάχη με τις φλόγες στην Ελλάδα η Κυπριακή αποστολή

Η κυπριακή αποστολή, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στις προσπάθειες κατάσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών, θα επιχειρήσει ως πεζοπόρο τμήμα μαζί με μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής αναφέρει ότι «η κυπριακή αποστολή μετά την ενημέρωση από το συντονιστικό κέντρο ελέγχου του Ελληνικού Πυροσβεστικού Σώματος κατευθύνεται προς τις περιοχές των πυρκαγιών Βαρυμπόμπης και Θρακομακεδόνων».

«Οι ομάδες μας θα επιχειρούν ως πεζοπόρα τμήματα μαζί με τους συναδέλφους του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος», καταλήγει.

Δειτε Επισης

Δικαστική απόφαση εναντίον Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης για καταχρηστικές ρήτρες
Καταγγελίες χωρίς στοιχεία... Στην αντεπίθεση ο ΠΔΣ για τα περί παραβίασης κυρώσεων από δικηγορικά γραφεία
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού