Η μοιραία πορεία του άτυχου Ανδρέα-Δεν έφερε προστατευτικό κράνος

Άλλο ένα μαύρο ξημέρωμα… Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα, αφού ένα νέο παιδί, έσβησε στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη με τη μοτοσικλέτα του. Ο 25χρονος Ανδρέας Κότα, από την Ξυλοφάγου, έσβησε τόσο νωρίς στην άσφαλτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός 25χρονος που συγκρούστηκε με σκυβαλοφόρο, στις φλόγες η μοτοσικλέτα του

Ήταν γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα, όταν ο άτυχος νέος κινείτο στον δρόμο από την Ξυλοφάγου προς την Αγία Νάπα, όταν σε κάποια στιγμή στην οδό Μιχαλάκη Βραχίμη στην Ξυλοφάγου, συγκρούστηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, με σκυβαλοφόρο όχημα, που οδηγούσε 45χρονος.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, το σκυβαλοφόρο φαίνεται να ανέκοψε την πορεία του 25χρονου, ο οποίος συγκρούστηκε με το όχημα και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε θανάσιμα. Δυστυχώς, ο άτυχος Ανδρέας, δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Η μοτοσικλέτα του, τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο 25χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον 45χρονο οδηγό του σκυβαλοφόρου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ανακρίθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 25χρονου, θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του. Σημειώνεται ότι ο άτυχος Ανδρέας ήταν αρραβωνιασμένος.

Ο άτυχος Ανδρέας, είναι το 26ο θύμα που έσβησε στην άσφαλτο για το 2021, σε 25 θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δεκαεξάχρονος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Χειροπέδες και σε 36χρονο για την εισαγωγή ναρκωτικών μέσα σε πακέτα με μπισκότα και τσίχλες
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ξεκίνησε από την εστία κουζίνας και επεκτάθηκε στην οροφή η φονική πυρκαγιά με θύμα τον 27χρονο
Σε καταστολή 75χρονος-Παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο
Μάχη για τη ζωή δίνει 18χρονος-Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία
Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία