Καυγάς μεταξύ τουριστών στην Ίο κατέληξε σε τραγωδία

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ένας 20χρονος Ιρλανδός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο 20χρονος φέρεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cyclades24.gr, να διαπληκτίστηκε με έναν 22χρονο ομοεθνή του, τον οποίο χτύπησε, με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα.

Ο 22χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον έντονο καυγά μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαγαν στο τμήμα.

Προς το παρόν, άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που ξεκίνησε ο καυγάς, καθώς οι δύο άνδρες ήταν στην ίδια παρέα, όπως γράφει πάντα το ίδιο μέσο.

Τέλος, ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

Δειτε Επισης

Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Για αρκετό καιρό βρίσκονταν στην αποθήκη οι κροτίδες που προκάλεσαν φωτιά και εκρήξεις στη Λεμεσό
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»