Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική έκρηξη στην Ελλάδα

Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Αυγούστου σε διαμέρισμα στα Κάτω Πατήσια, με αποτέλεσμα να πεθάνει μια γιαγιά με τον εγγονό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φονική πυρκαγιά στην Ελλάδα-Εκτινάχθηκε ο εγγονός από την έκρηξη, απανθρακωμένη η γιαγιά (pics)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον 4ο όροφο πενταώροφης πολυκατοικίας, διαπιστώθηκε διαφυγή από φιάλη υγραερίου, στην οποία αποδίδονται η έκρηξη και η πυρκαγιά, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο ανθρώπων.

Ο εγγονός, ηλικίας περίπου 35 ετών, εκτινάχτηκε από την έκρηξη και βρέθηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία, ενώ η γιαγιά του, 80 ετών, βρέθηκε απανθρακωμένη μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους πυροσβέστες.

Μάλιστα, οι γείτονες που περιέγραψαν όσα έγιναν έκαναν λόγο για έναν πολύ ισχυρό θόρυβο, σαν να είχε πέσε βόμβα.

Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

Δειτε Επισης

Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη
«Σκοτεινό» το παρελθόν του πατροκτόνου της Αμφιλοχίας-Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο τα συμφέροντά της σε αν. Μεσόγειο-Αιγαίο
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη