Κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη και βιντεογραφούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του

Ποινή φυλάκισης 11 ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε 25χρονο για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας. 

Σύμφωνα με σχετικό ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, στις 22.06.2021, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ένοχο άνδρα, ηλικίας 25 ετών σήμερα, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, σε συνολικά 18 κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας. 

Όπως αναφέρεται, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου του 2019 και Ιανουαρίου 2020 μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, αλλά και μέσω χρήσης κινητών τηλεφώνων, της ανήλικης και του κατηγορούμενου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, φωτογράφιζε και βιντεογραφούσε την ανήλικη, τόσο κατά τη διάρκεια παράνομης πράξης όσο και όταν συνομιλούσαν κατόπιν βιντεοκλήσης και εν τέλει ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρουσιαζόταν στην ανήλικη μικρότερης ηλικίας, ανάρτησε σε λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της ανήλικης τις οποίες εξασφάλισε με λήψη στιγμιότυπων οθόνης (screen shot) από τη βιντεογράφηση. 

Σήμερα, το Κακουργιοδικείο Πάφου επέβαλε ποινές φυλάκισης και στις 18 κατηγορίες με την υψηλότερη ποινή, αυτή της φυλάκισης 11 ετών.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βλάβη άφησε χωρίς νερό πολλές περιοχές της Λεμεσού
Ριζική αναδιοργάνωση ιατροδικαστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μετά το φιάσκο Μουρτζούκου-Νεκροτομές με ΑΙ
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τ/κ περιουσιών-«Αποφασιστικό βήμα για ορθολογιστική διαχείριση»
Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας βρέφους, το χρονικό θανάτων των μωρών και οι καταθέσεις που έκαψαν τη Μουρτζούκου
Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λεμεσό και Πάφο λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»