Έχουν σίγουρη την επιστροφή Εντονγκαλά στο Βέλγιο

Στο στόχαστρο ομάδων του Βελγίου βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται πως ένα χρόνο μετά από τη φυγή του από το Βέλγιο, ο 30χρονος εξτρέμ, είναι και πάλι στο ραντάρ ορισμένων βελγικών ομάδων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «Ο Κονγκολέζος διεθνής αισθάνεται αυτή τη στιγμή πολύ καλά στον πιο επιτυχημένο σύλλογο της Κύπρου, όπου του απομένουν δύο χρόνια συμβόλαιο. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να επιστρέψει στο Jupiler Pro League αυτό το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, προστίθεται ότι «αρκετοί σύλλογοι από την πρώτη κατηγορία ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του Ντιεμερσί Εντονγκαλά. Ο 30χρονος Κονγκολέζος γνωρίζει το Jupiler Pro League σαν την παλάμη του χεριού του και θα μπορούσε να είναι ένα σταθερή μονάδα για κάθε κορυφαίο σύλλογο. Δεν θα είναι τόσο εύκολο να πεισθεί να αφήσει τον κυπριακό ήλιο και να επιλέξει το βελγικό κλίμα. Προφανώς μόνο ένα καλό συμβόλαιο και ένας φιλόδοξος σύλλογος θα μπορούσαν να τον πείσουν να επιστρέψει στο Βέλγιο».

Δειτε Επισης

«Η Κριμαία είναι Ουκρανική»-Η απάντηση Ζελένσκι στο σχέδιο Τραμπ που δίνει τη χερσόνησο στη Ρωσία
Άφησαν ελεύθερο υπό όρους τον 36χρονο που παραπέμφθηκε σε δίκη για ναρκωτικά και οπλισμό-Υπόδικος ο υπάλληλός του
Πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο όχημα του 41χρονου που ξέφυγε της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη (pics)
Αισιόδοξος για θετική κατάληξη σε συζητήσεις για ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Οι εκτιμήσεις εργαζομένων και εργοδοτών
Κατηγορεί τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ότι επιχειρεί να «σπείρει διχόνοια» ανάμεσα σε Τ/κ και Τουρκία ο Τατάρ
Ξύπνησε από θόρυβο και εντόπισε άγνωστη στην οικία του-Χειροπέδες σε 36χρονου, εμπλέκεται σε διαρρήξεις
Βύρας: Τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με έθιμο λαμπρατζιών, δεν λύνεται το θέμα με ένα νομοσχέδιο
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Αυτοί είναι όλοι οι όροι της συμφωνίας που έχουν προτείνει οι ΗΠΑ για την Ουκρανία-«Η Κριμαία θα μείνει στη Ρωσία»
Μισθολογικές αυξήσεις και ωφελήματα διεκδικεί το Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό