Κορυφώνεται η αγωνία για τον 28χρονο δύτη-Επαναρχίζουν οι έρευνες

Άρχισαν και πάλι σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για εντοπισμό δύτη ηλικίας 28 ετών που αγνοείται από χθες το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης χθες Σάββατο 28 Αυγούστου γύρω στις 12:40, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο δύτη ηλικίας 28 ετών, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του Αεροδρομίου Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου δύτη-Επαναρχίζουν αύριο

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή αεροναυτικά μέσα, ομάδες δυτών και πεζά περίπολα, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας προς εντοπισμό του αγνοούμενου.

Οι έρευνες διακόπηκαν λόγω του σκότους, χωρίς να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο άτομο, ωστόσο άρχισαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας με συμμετοχή τόσο αεροναυτικών δυνάμεων για έρευνα επιφανείας όσο και δυτών για έρευνα βυθού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αγνοείται 28χρονος δύτης στη Λάρνακα-Σε εξέλιξη επιχείρηση ΚΣΕΔ

Το ΚΣΕΔ καλεί «τους εθελοντές δύτες οι οποίοι σπεύδουν ανεξάρτητα στο σημείο ερευνών, πριν να προσεγγίσουν την περιοχή και εκτελέσουν οποιεσδήποτε ενέργειες, να επικοινωνούν και να συντονίζονται με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στο τηλέφωνο 24643005, με σκοπό να αποφευχθεί οποιοδήποτε ατύχημα».

 

 

Δειτε Επισης

Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ
Η καλύτερη άμυνα δεν είναι η επίθεση σε αυτή την περίπτωση... Η προστασία του θεσμού το μεγαλύτερο διακύβευμα