ΟΚΥπΥ: Προτεραιότητα μας τα αναπτυξιακά έργα, θα ενημερώσουμε τον Υπουργό

Όλα τα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίσθηκαν, αποτελούν προτεραιότητα για τον Οργανισμό και ακολουθούνται όλες οι νενομισμένες διαδικασίες που προβλέπονται από τις σχετικές νομοθεσίες, αναφέρει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» περί επιστολής του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα στον ΟΚΥπΥ αναφορικά με τα αναπτυξιακά έργα στον οργανισμό.

«Τις επόμενες μέρες ο Υπουργός Υγείας θα ενημερωθεί πλήρως και αναλυτικά για την πρόοδο όλων των αναπτυξιακών έργων που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του Οργανισμού, για προβλήματα που υπήρξαν και για το επιχειρησιακό σχέδιο του Οργανισμού που είναι σε εξέλιξη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΟΚΥπΥ .

Όπως προσθέτει, όλα τα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίσθηκαν, αποτελούν προτεραιότητα για τον Οργανισμό και ακολουθούνται όλες οι νενομισμένες διαδικασίες που προβλέπονται από τις σχετικές νομοθεσίες για την υλοποίηση τους με επιτυχία όπως έγινε μέχρι σήμερα, μεταξύ άλλων, και για την αντιμετώπιση της πανδημίας .

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» σε αυστηρή του επιστολή προς τον ΟΚΥπΥ, ο Υπουργός Υγείας επισημαίνει καθυστερήσεις και «τουμπαρίσματα» έργων και κάνει λόγο για παρακοή αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ ζητά άμεσα λεπτομερές σχέδιο δράσης που να περιλαμβάνει κόστος και ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η ενημέρωση του Γραφείου Επιτρόπου Επικοινωνιών για την υποχρεωτική ταυτοποίηση προπληρωμένων SIM
Υπ. Άμυνας: Επιτακτική ανάγκη να τεθεί η ενίσχυση αμυντικών δυνατοτήτων ως ύψιστη προτεραιότητα
Αποκαταστάθηκε βλάβη σε αγωγό υδροδότησης στη Λεμεσό
Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα για τον θάνατο του 33χρονου μεταμοσχευμένου-«Κανονικά πρέπει να το έχουμε μέχρι αύριο»
Χ. Παρπαρίνου: Η φωνή τους ακούγεται δυνατά στο εξωτερικό, αλλά αγνοείται στο σπίτι τους
Επιστολή στον ΓΓ του ΟΗΕ από τ/κ σύνδεσμο που ζητά αναγνώριση ψευδοκράτους
Απαντά στην Ελεγκτική το Τμήμα Δασών-«Τα δύο έργα εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς»
Στις 22 Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΑΑΕΙ Κύπρου και Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας
Διευκρινίσεις από Τμήμα Αλιείας-«Μόνο ένα περιστατικό ρύπανσης από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού»
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού