Έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της στο Ηράκλειο-Την βάραγε στο κεφάλι και το πρόσωπο

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Ηρακλειώτη προχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί η Αστυνομία μετά από καταγγελία της συντρόφου του, η οποία ισχυρίστηκε ότι τη χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη κάλεσε μέσα στη νύχτα την Αστυνομία λέγοντας πως ο σύντροφός της, την χτυπούσε στο πρόσωπο.

Αστυνομικοί από το Α’ ΑΤ Ηρακλείου έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον φερόμενο δράστη για ενδοοικογενειακή βία.

Να σημειωθεί ότι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, με αρκετές γυναίκες να καταγγέλλουν πολύ συχνά ότι πέφτουν θύματα βίας από τους συντρόφους τους.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα
Από αιμορραγικό σοκ και πολλαπλές κακώσεις επήλθε ο θάνατος του 34χρονου στην Πάφο-Καταπλακώθηκε από ξύλα
Επιμένει το ΑΚΕΛ για παύση Χαρτσιώτη από ΠτΔ-«Φαίνεται πως ξοφλά ακόμη προεκλογικά γραμμάτια του ‘23»
Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Για αρκετό καιρό βρίσκονταν στην αποθήκη οι κροτίδες που προκάλεσαν φωτιά και εκρήξεις στη Λεμεσό
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»