powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ψάχνουν το συνεργό για το φόνο της Καρολάιν-Πρόσωπο κλήθηκε τρεις φορές για κατάθεση

Ανοιχτή παραμένει η έρευνα για την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο ο σύζυγος και δράστης της δολοφονίας Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, να είχε συνεργό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα στοιχεία φωτιά για τη δολοφονία της Καρολάιν-Η κατάθεση που καίει τον Μπάμπη

Η νέα αυτή πίστα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε από τις καταθέσεις της ψυχολόγου της Κάρολαϊν, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου, δεχόταν σε όλη την αρχική φάση της έρευνας και πριν ομολογήσει ο δράστης, απειλητικά τηλεφωνήματα.

Η Αστυνομία ερευνά λοιπόν αν αυτός που έκανε τα τηλεφωνήματα και έλεγε στην ψυχολόγο ότι "θα την σκοτώσει αν δεν κάνει αυτό που πρέπει", ήταν ο ίδιος ο πιλότος ή κάποιος συνεργός του. Τα τηλεφωνήματα έγιναν την περίοδο που έγινε γνωστό ότι η ψυχολόγος είχε κληθεί από την Ασφάλεια να καταθέσει. Έγιναν από άγνωστο αριθμό και πίσω από την γραμμή βρισκόταν ένας άνδρας. Πρόθεσή του ήταν εμφανώς να μην αποκαλύψει η κ. Μυλωνοπούλου, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της η Κάρολαϊν.

Η υπόθεση γίνεται πιο σκοτεινή καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα OnTime στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν το τελευταίο διάστημα και συγγενικά πρόσωπα του δράστη της δολοφονίας και μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, ο οποίος μάλιστα εκλήθη 3 φορές να καταθέσει.

Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι αν στην υπόθεση υπήρξε συνεργός όχι κατά την τέλεση του εγκλήματος αλλά μετά, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του και να διώξει κάθε υποψία από το πρόσωπό του.

Πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

;