Κατήγγειλε ότι την απήγαγαν, την χτύπησαν και την έκλεψαν υπό την απειλή μαχαιριού

Υπόθεση απαγωγής οικιακής βοηθού, ηλικίας 42 ετών, ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον της, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκαν τα στοιχεία ενός εκ των τεσσάρων φερόμενων δραστών, ηλικίας 26 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 42χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 12.8.21 την πλησίασε ένα όχημα με τέσσερα άτομα, το οποίο δεν είχε αριθμούς εγγραφής και δια της βίας την έβαλαν στο όχημα και τη μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία. Στη συνέχεια, υπό την απειλή μαχαιριού, σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης, της απέσπασαν το τηλέφωνο της και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ περίπου.

Ακολούθως ο ένας εξ αυτών φέρεται να την χτύπησε και την άφησαν σε κάποιο σημείο στον δρόμο. 

Εκεί η παραπονούμενη ζήτησε βοήθεια από έναν πρόσωπο, που τυχαία ήταν στη σκηνή.

Η παραπονούμενη εξετάστηκε από ιατρό, σύμφωνα με τον οποίο υπέστη οίδημα με μώλωπες στο δεξιό μάτι, αιματώματα στο μέτωπο, μώλωπες στο δεξιό βραχίωνα και διάφορα άλλα μικροτραύματα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν
ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Τσέρι-Καίγονται οχήματα, κινδυνεύουν υποστατικά
Αποσύρθηκαν υπέρ του Αναστασίου οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ-«Επιθυμούμε διακαώς επιστροφή όλων των συναγωνιστών»
Εξελίξεις 46 χρόνια μετά την αποστολή λάθος οστών αγνοουμένων στην Ελλάδα-Δίνουν δείγματα δύο από τις οκτώ οικογένειες
Συναγερμός για βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-Αναστάλθηκαν όλες οι πτήσεις
Τέσσερα διεθνή εντάλματα κατά Τούρκων υπηκόων για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στο Λευκόνοικο
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις
Πάνω από 25 φορές μαχαίρωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Βρέθηκε σε κάδο το μαχαίρι
Το Κρεμλίνο δεν τοποθετείται εάν θα παραστεί ο Πούτιν στις συνομιλίες για Ουκρανικό στην Τουρκία
Συνεχίζει να κρατά το στόμα του κλειστό ο 52χρονος για τον φόνο Αργυρού-Παραμένουν στο κελί οι ύποπτοι