Έφεση κατά της ποινής σε 73χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του

Στο Ανώτατο προσφεύγει ο Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος ασκεί έφεση κατά της ποινής που επιβλήθηκε σε 73χρονο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια του, καθώς κρίνει πως η ποινή που του επιβλήθηκε είναι ανεπαρκής.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου είχε επιβάλει στον 73χρονο, «συντρέχουσες ποινές φυλάκισης επτά, πέντε και τεσσάρων ετών για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών δύο ετών και 18 μηνών, για άσεμνη επίθεση εναντίον των ίδιων παιδιών, και ποινή φυλάκισης τριών ετών για απόπειρα συνουσίας με νεαρό άνδρα κάτω των 13 ετών».

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Κακουργιοδικείου, «η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας των παιδιών. Τα αδικήματα έλαβαν χώρα μεταξύ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2019, στην επαρχία Αμμοχώστου».

Το Κακουργιοδικείο αναφέρει ότι «για σκοπούς επιβολής της ποινής λήφθηκαν υπόψη οι συνθήκες διάπραξης των αδικημάτων και οι προσωπικές περιστάσεις του κατηγορουμένου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα... μαλακά 73χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τα εγγόνια του, δυο ετών και 18 μηνών

Δειτε Επισης

Ο Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ ότι προσπάθησε να τον δολοφονήσει
Πάνω από 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσα τους και παιδιά-Δεκάδες αγνοούμενοι
BINTEO: Ο Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης-Τι συζήτησαν για Ιράν, Γάζα και Ουκρανία
Στον εισαγγελέα σήμερα η Ειρήνη Μουρτζούκου για τις δολοφονίες τριών παιδιών-Δηλώνει αθώα
Όταν το κράτος τροφοδοτεί τον κύκλο της σιωπής, μεγαλώνει ο κύκλος της βίας
Η θερμή συνάντηση Παπαδόπουλου-Καρογιάν και οι βάσεις συνεργασίας εκτός Βουλευτικών
Τελευταίες προσπάθειες Ολγκίν για πρόοδο στη Νέα Υόρκη-Με πλήρως αρνητική διάθεση ο Τατάρ
Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του