Νέο ώριμο αιγοπρόβειο χαλλούμι «Η ΓΙΑΓΙΑ» από τη Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ

Πιστή στη δέσμευσή της ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις διατροφικές τους ανάγκες, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου ανακοινώνει το λανσάρισμα ενός ακόμα νέου προϊόντος, εμπλουτίζοντας έτσι τη γνωστή σε όλους οικογένεια προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ».

Πρόκειται για το ώριμο αιγοπρόβειο Χαλλούμι «Η ΓΙΑΓΙΑ», το οποίο ήρθε για να ικανοποιήσει γευστικά ακόμα περισσότερους λάτρεις του χαλλουμιού. Το νέο προϊόν, που είναι φτιαγμένο από πρόβειο, αιγινό γάλα και δυόσμο, αφού του δοθεί το χαρακτηριστικό του σχήμα, αφήνεται να ωριμάσει σε άλμη νορού για διάρκεια δύο μηνών.

Το προϊόν κυκλοφορεί σε αεροστεγή συσκευασία μεταβλητού βάρους και μπορεί να καταναλωθεί ως έχει, είτε ως συνοδευτικό του καρπουζιού είτε τριμμένο στα ζυμαρικά, αλλά και ψημένο στη σχάρα, στα κάρβουνα ή και τηγανιτό, συνοδεύοντας μοναδικά κάθε γεύμα.

Η σειρά παραδοσιακών προϊόντων «Η ΓΙΑΓΙΑ», έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει το κυπριακό κοινό, ακολουθώντας αυστηρά τις συνταγές της γιαγιάς Κακουλούς και τιμώντας τις δικές της αυθεντικές δημιουργίες μέσα στον χρόνο. Σήμερα, συνεχίζει να εξελίσσεται και να μεγαλώνει, φέρνοντας με κάθε προϊόν της, την αυθεντική παραδοσιακή γεύση σε κάθε οικογενειακό τραπέζι.

Δειτε Επισης

Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Από ένα γκαράζ… σε μια διεθνή επιχείρηση
Open Day για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής
Στέφανος Στεφάνου: Ο Γενικός Γραμματέας... εκτός πλαισίου!
Αλλάζοντας το παιχνίδι: Εκείνοι που καινοτομούν – Εκείνοι που εμπνέουν
PAPAFiLiPOU Forest Fruit Frozen Yogurt: Θα το αγαπήσεις!
Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στις εποχές
Από τα σκαλοπάτια της καριέρας, στο τιμόνι 14 χωρών
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού ISTF έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας.
Αγγλική Σχολή: 125 χρόνια ιστορίας, εξέλιξης και προσφοράς στην Κύπρο