Οι Υπεραγορές MAS και η εταιρεία Peletico ζωγράφισαν ξανά χαμόγελα στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Οι Υπεραγορές MAS και η εταιρεία Peletico ζωγράφισαν ξανά χαμόγελα, στον προθάλαμο των Χειρουργικών αιθουσών του Μακάρειου Νοσοκομείου

Την Πέμπτη 29/7/21 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος των Υπεραγορών MAS σταθερά έδωσε το παρόν του σε συνεργασία με την εταιρεία Peletico και ένωσαν ξανά  τις δυνάμεις και το ταλέντο τους.  Αυτή τη φορά έδωσαν χρώμα στον προθάλαμο των Χειρουργικών αιθουσών του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία.

Πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες αυτής της ζεστής, γεμάτης αγάπη πρωτοβουλίας, ήταν οι καλλιτέχνες Μαρία Γεωργίου, Έλενα Κωσταντίνου, Έλενα Χατζηχριστοδούλου, Νεκταρία Σοφοκλέους, και Χρύσω, Άντρη και Δέσποινα Σορόκου, μαζί με τις ιδιοκτήτριες του Ομίλου MAS Δέσποινα Μάρκου (κατάστημα Μιχάλη Μάρκου Αρεδιού) και Ανθή Διομήδους (κατάστημα Α&Τ Διομήδους Αγ. Παύλου Λευκωσία) και τους εκπροσώπους της Peletico Χρίστο Πελετιέ και Αιμίλιο Ευσταθίου. 

Συγκεκριμένα, ζωγράφισαν διάφορα ζωάκια, αεροπλανάκια και αερόστατα στους τοίχους, μετατρέποντας τον προθάλαμο των Χειρουργικών αιθουσών σε έναν χώρο πιο φιλικό που σκορπά ζωή, αισιοδοξία και κουράγιο στους μικρούς ήρωες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη. Στο σημαντικό αυτό γεγονός αυτό παρευρέθηκε και η Brand Ambassador του ομίλου MAS Αλεξία Αναστασίου.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της δράσης, την εταιρεία Peletico που προσέφερε τις μπογιές και έβαψαν μαζί με τους εθελοντές το φόντο του διαδρόμου αλλά και τις Υπεραγορές MAS και τους καλλιτέχνες για τις όμορφες τοιχογραφίες.

https://www.mas.com.cy

 

Δειτε Επισης

Καρδιακοί όγκοι
Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας
Ο 7ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex και ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής MRC
Η γκαλερί RIANA RAOUNA παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Matete Martini “HUG EACH OTHER AGAIN” στη Λευκωσία
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη
Η Ανθρώπινη Αγάπη στην Υπηρεσία της Ζωής: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή