Επιχείρηση επαναπατρισμού αλλοδαπών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Σε επιχείρηση επαναπατρισμού παράνομων αλλοδαπών προχώρησε η Αστυνομία μετά από απόφαση επιστροφής με οικειοθελή αναχώρηση.

Συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας και Αλλοδαπών Μετανάστευσης πραγματοποίησαν επιχείρηση επαναπατρισμού 24 αλλοδαπών.

Η επιχείρηση επαναπατρισμού πραγματοποιήθηκε χθες, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η οικειοθελής επιστροφή των πιο πάνω προσώπων, έγινε στο πλαίσιο της εφαρμογής της πολιτικής πραγματοποίησης εθελούσιων επιστροφών στις χώρες καταγωγής τους.

Οι 24 αλλοδαποί, διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία και εναντίον τους είχαν εκδοθεί αποφάσεις για επιστροφή στις χώρες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για την υπόθεση του βαρυποινίτη και των επιχειρηματιών-Οδηγείται ενώπιον Δικαστήριου
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Πάφο-Δεν κινδυνεύουν οικίες, μάχη με το χρόνο για οριοθέτησή της
Στήθηκε κέντρο ελέγχου για τη φωτιά στην Πάφο-Στη μάχη οκτώ πτητικά μέσα
Ζητά αναδιαμόρφωση διαδικασιών μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Δικηγορικός Σύλλογος-Εκφράζει έντονο προβληματισμό
Τραγωδία στα κατεχόμενα-Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε πισίνα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ
Μέτωπα πυρκαγιών σε Πάφο και Λεμεσό-Επιχειρούν από ξηράς και αέρος οι δυνάμεις πυρόσβεσης