Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών σε ακόμη δύο άτομα για υποθέσεις πλαστοπροσωπίας

Ακόμη δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για υποθέσεις πλαστοπροσωπίας, το οποίο τους καταδίκασε σε ποινές φυλάκισης 10 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ημερομηνίας 17 Αυγούστου, αναφερόταν πως συνολικά 14 άτομα είχαν οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου αναφορικά με επτά διαφορετικές περιπτώσεις που αφορούσαν τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Συγκεκριμένα τα 14 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, παρουσίασαν  ταξιδιωτικά έγγραφα που δεν τους ανήκαν και προσπάθησαν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο Λάρνακας σε διάφορους προορισμούς στο εξωτερικό.

Το Δικαστήριο είχε καταδικάσει τα 12 άτομα σε ποινές φυλάκισης 10 μηνών ενώ τα δύο άτομα που δεν παραδέχθηκαν ενοχή οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Σώματος το οποίο τα καταδίκασε επίσης σε φυλάκιση δέκα μηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο
Χειροπέδες σε δεσμοφύλακα για την υπόθεση του βαρυποινίτη και των επιχειρηματιών-Οδηγείται ενώπιον Δικαστήριου
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Πάφο-Δεν κινδυνεύουν οικίες, μάχη με το χρόνο για οριοθέτησή της
Στήθηκε κέντρο ελέγχου για τη φωτιά στην Πάφο-Στη μάχη οκτώ πτητικά μέσα
Ζητά αναδιαμόρφωση διαδικασιών μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Δικηγορικός Σύλλογος-Εκφράζει έντονο προβληματισμό
Τραγωδία στα κατεχόμενα-Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε πισίνα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ
Μέτωπα πυρκαγιών σε Πάφο και Λεμεσό-Επιχειρούν από ξηράς και αέρος οι δυνάμεις πυρόσβεσης