Θλίψη στην IMH... Καλό ταξίδι Έλενα μας

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Έλενας Πιερή, που εργαζόταν στην εταιρεία IMH, η οποία πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, ωστόσο έχασε τη μάχη για τη ζωή, καταλείποντας σύζυγο και μια οκτάχρονη κορούλα. 

Η Έλενα Πιερή έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η Έλενα στάθηκε μαχήτρια ζωής μέχρι το τέλος, χωρίς να χάνει την ελπίδα και το χαμόγελο της. 

Η κηδεία της 53χρονης Έλενας θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη στην εκκλησιά Αγίου Νικόλαου στην Έγκωμη. Η ώρα 4.15 μμ η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια, ενώ στις πέντε θα τελεστεί η κηδεία. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως κατατεθούν εισφορές για την οικογένεια.

Η IMH εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οκτάχρονη κόρη της, στο σύζυγο και στη μητέρα της. 

«Με τη σκέψη μας, ιδιαιτέρως στην μικρή της κόρη Μαριάνθη και σύζυγο Άκη, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους συνεργάτες της, ευχόμενοι δύναμη και υπομονή στις δύσκολες αυτές στιγμές. Καλό παράδεισο να έχεις Έλενα μας  και αιωνία σου η μνήμη». 

 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Παράταση μέχρι τις 9 Μαΐου για τις προεγγραφές μαθητών για την Α' Λυκείου και Τεχνικές Σχολές
Θα ενημερώσει τρία Υπουργεία μέχρι τις 19 Μαΐου για τα αντιπλημμυρικά έργα το ΤΑΥ
Απαντά το ΥΠΑΝ για την έκθεση της Ελεγκτικής-«Μονομερή παρουσίαση των πορισμάτων»
Βυθίστηκε πλωτή δεξαμενή ανοικτά της Αμαθούντας-«Δεν υπάρχουν ενδείξεις σημαντικών διαρροών»
Ελπίζει σε έγκριση από Υπουργικό της υπογραφής σύμβασης προστασίας δικηγόρων ο Βορκάς
Την δεύτερη υψηλότερη τιμή ηλεκτρικής ενέργειας κατέγραψε η Κύπρος το 2024
Το 25% των καμένων περιοχών στην Κύπρο εντοπίζεται εντός των περιοχών Natura2000
Μηνύματα για μεταρρύθμιση Δημόσια Υπηρεσίας, ΑΤΑ και εισηγήσεις ΔΝΤ από ηγεσία ΠΑΣΥΔΥ στο 62ο Συνέδριο
Πρώτο τρίμηνο του 2026 ξεκινά ο δημόσιος διαγωνισμός για το πάρκο στο Πεντάκωμο