Αυξήθηκαν τα κρούσματα στα κατεχόμενα-Ανακοινώθηκαν 197 νέες λοιμώξεις

Συνολικά 197 κρούσματα, τα 184 εγχώρια, εντοπίστηκαν σήμερα, Τρίτη στα κατεχόμενα από 15.633 διαγνωστικούς ελέγχους. Το τελευταίο 24ωρο 134 άτομα πήραν εξιτήριο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν θετικά δύο άτομα που έφτασαν αεροπορικώς, 1 με πλοίο και 10 είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών.

Από τα νέα κρούσματα, 74 εντοπίσθηκαν  στην Λευκωσία, 61 στην Κερύνεια, 28 στην Αμμόχωστο, 6 στο Τρίκωμο, 4 στην Μόρφου και 11 στην περιοχή της Λεύκας.

Ο συνολικός αριθμός τεστ στα κατεχόμενα έφτασε τα 2.221.262 και των κρουσμάτων 14.065, υπό θεραπεία συνεχίζουν 1.979 άτομα τα 58 σε νοσοκομείο εκ των οποίων οι 14 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας έφτασε τα 44.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παραμένει κάτω από 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές στα ορεινά
Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Γεωργίου-Ο γιατρός που ξεγέννησε την πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση στην Κύπρο
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ
Επαφές Βαφεάδη στις Βρυξέλλες για παρουσίαση προτεραιοτήτων για Κυπριακή Προεδρία ΕΕ
Στις Βρυξέλλες η Παναγιώτου για τις εργασίες του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας και Αλιείας ΕΕ
Θεία Λειτουργία στις 16 και 17 Ιουλίου στην Αγία Μαρίνα στη νεκρή ζώνη
Στη δημιουργία Κεντρικής Πλατείας και ανάπλαση του πυρήνα προχωρεί ο Δήμος Παραλιμνίου-Δερύνειας
Σειρά αποφάσεων για ενίσχυση υπηρεσιών ημερήσιας και 24ωρης φροντίδας δρομολόγησε η Κυβέρνηση
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Καινοτομεί ο Δήμος Λευκωσίας-Επιχειρεί σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας για μείωση κόστους στο ρεύμα