Δωδεκάχρονη προσπαθούσε να διασταυρώσει τον δρόμο και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ελαφρά ήταν τα τραύματα δωδεκάχρονης, η οποία φαίνεται να παρασύρθηκε χτες το απόγευμα από διερχόμενο όχημα στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 15.8.21 και ώρα 18:40 περίπου αυτοκίνητο στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς-Πάφου σε κάποιο σημείο του δρόμου φαίνεται να παρέσυρε και κτύπησε δωδεκάχρονη, η οποία επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο. Η Τροχαία Πάφου μετέβηκε στο μέρος και η σκηνή σκιαγραφήθηκε.

Η δωδεκάχρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό, ότι αυτή έφερε ελαφρά τραύματα και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου και τον αστυνομικό σταθμό Στρουμπιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο