Το βάρος στα κλειστά κυκλώματα για τα επεισόδια-Πάνω από 200 οι εμπλεκόμενοι

Το βάρος στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής που σημειώθηκαν τα επεισόδια, ρίχνει η Αστυνομία, για να εντοπίσει τους χούλιγκανς που τα έκαναν γης Μαδιάμ, το βράδυ της Πέμπτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο εντοπισμός των προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια, είναι εξαιρετικά δύσκολος, αφού σχεδόν άπαντες έφεραν κουκούλες και κράνη, με αποτέλεσμα να μην αποτυπώνονται πρόσωπα στις κάμερες.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές, μετά και τη σύσταση της ανακριτικής ομάδας, υπό τον βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, άρχισε ήδη να ξεψαχνίζει μια προς μια τις κάμερες που κατέγραψαν τους οπαδούς του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, να ανταλλάζουν πέτρες, φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Όπως εκτιμάται από την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, στα επεισόδια μετείχαν πέραν των διακόσων ατόμων.

Το χρονικό των επεισοδίων

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οπαδοί της ΑΕΛ που επέβαιναν σε δύο οχήματα, πέρασαν έξω από το ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα. Εκεί δέχθηκαν πετροβολισμούς, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί οποιοσδήποτε.

Με την παρέλευση περίπου τριών ωρών και αφού πρώτα ολοκληρώθηκε ο ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΛ, απέναντι στην Καραμπάκ, μερίδα οπαδών, προφανώς της ΑΕΛ, μετέβησαν στο χώρο έξω από το ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα, εκεί όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οπαδοί και το σημείο μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε επτά οχήματα, ενώ όγδοο όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, από φωτοβολίδα.

Επίσης, φωτοβολίδα ρίχθηκε και σε στέγη οικίας, ωστόσο απομακρύνθηκε από το χώρο και αποτράπηκαν τα χειρότερα.

 

Δειτε Επισης

Ανέβηκαν τα Ρίχτερ στις Κυκλάδες-Σεισμός άνω των πέντε βαθμών νοτιοανατολικά της Αμοργού
ΒΙΝΤΕΟ: Λευκή η νύχτα στο Τρόοδος-Επέστρεψαν τα χιόνια
Δεσμεύονται συνεχώς τα αποθέματα αερόσακων-Οι διανομείς ζητούν κατανόηση και υπομονή
Ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου για τις απειλές κατά του Πρόεδρου, με φόντο την υπόθεση του σφετεριστή
Φωνάζουν οι Τούρκοι για το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision-Σκέφτονται να υποβάλουν καταγγελία στην EBU
Παθολογικά τα αίτια θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη-Στέλνει τα ευρήματα στο εξωτερικό η ΕΛΑΣ
Μαθητές σχημάτισαν το όνομα Άγγελος-«Ψυχοθεραπεύσου πριν γίνεις γονιός» (pics)
Αυτή είναι η διαδικασία έκδοσης κάρτας δωρεάν μετακίνησης για τους ιδιοκτήτες ακινητοποιημένων οχημάτων
Τούρκος καθηγητής Γεωλογίας επιμένει πως είναι ηφαιστειακοί και όχι τεκτονικοί οι σεισμοί στη Σαντορίνη
Καλεί τους πολίτες να μην αποδέχονται να πληρώσουν για ΤΑΚΑΤΑ η Ένωση Καταναλωτών