Ποινή φυλάκισης τριών μηνών σε γυναίκα για πλαστογραφία στο αεροδρόμιο Πάφου

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον γυναίκας για υπόθεση πλαστοπροσωπίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ποινή φυλάκισης που της επιβλήθηκε ξεκινά από τις 2.8.21 ενώ η σύλληψη της έγινε στο αεροδρόμιο Πάφου κατά την αναχώρηση της. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επίσης για υπόθεση πλαστοπροσωπίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου άλλες δύο γυναίκες για τις οποίες το Δικαστήριο όρισε την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας στις 20 Αυγούστου του 2021. Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως αυτές παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τότε.

Επίσης νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου για αναχώρηση για το Πέργαμο της Ιταλίας, ένας νεαρός, παρουσιάζοντας δελτίο ταυτότητας Πορτογαλίας. 

Από τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που απεικονίζεται στην ταυτότητα είναι το ίδιο που παρουσιάστηκε κατά την αναχώρηση.  Όμως, δημιουργήθηκαν υποψίες ότι δεν ήταν γνήσιο και ανακρινόμενος ανέφερε πως τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα από αυτά που αναγράφονται στην ταυτότητα που παρουσίασε.

Όπως είπε στην Αστυνομία, είναι ηλικίας 15 ½ ετών. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και στην παρουσία λειτουργού της υπηρεσίας κοινωνικών υπηρεσιών και δικηγόρου, έδωσε μια κατάθεση, φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ακολούθως συνελήφθη. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κατακρεούργησε τη μητέρα του γιατί του είπε πως δεν εργάζεται ο 21χρονος-Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά μετά τη δολοφονία
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ελλάδα-Αισθητός και στην Κύπρο, προειδοποίηση για τσουνάμι
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Έρχεται από την εξωτερική για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Πυρά κατά των συμφωνηθέντων για κοινό υποψήφιο
Βαφτίζουν Airbnb πρώτες κατοικίες και επωφελούνται του ΦΠΑ-Αυξάνονται τα καταλύματα, γεμίζει η βαλίτσα των προβλημάτων
Άργησε να κυλήσει το νερό στον μύλο και δεν αποκλείονται αποκοπές-Μεγάλο crash test η ζήτηση του καλοκαιριού
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό