Τα εστιατόρια της Carob Mill Restaurants στο διεθνή θεσμό «World Luxury Restaurants Awards».

Ιδιαίτερα τιμητικά νέα για τα εστιατόρια της Carob Mill Restaurants, αφού τα εστιατόρια Artima Bistro και Café Calma, έχουν συμπεριληφθεί ανάμεσα σε κορυφαία εστιατόρια στον κόσμο, τα οποία θα λάβουν μέρος στο διεθνή θεσμό «World Luxury Restaurants Awards 2021».

Ο συγκεκριμένος διεθνής θεσμός των βραβεύσεων διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά, και συμμετέχουν πολυτελή εστιατόρια από όλο τον κόσμο από περισσότερες από 90 χώρες. Οι νικητές των βραβείων αναδεικνύονται μέσα από τη διαδικασία των κριτών που αποφασίζουν για τις συμμετοχές και διεθνή on line διαδικασία.

Το Artima Bistro, βραβευμένο τέσσερις φορές από το Eating Awards και WLRA Global Winner το 2019 για την Μεσογειακή του κουζίνα, είναι η καλύτερη επιλογή για μια καλαίσθητη εμπειρία και ιδανικό για επαγγελματικό μεσημεριανό ή δείπνο. Ο προσεγμένα διατηρητέος εσωτερικός χώρος του εστιατορίου προβάλει έναν μοναδικό χαρακτήρα σε ένα σύγχρονο και κομψό περιβάλλον.

Το πλούσιο μενού και το φιλόξενο προσωπικό είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν τους επισκέπτες με μια ευχάριστη και γευστική εντύπωση.

  

Βρίσκεται στον Χαρουπόμυλο Λανίτη δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο στη Λεμεσό και προσφέρει μεσογειακά πιάτα εμπνευσμένα από την ιταλική κουζίνα.

To Café Calma βρίσκεται στην πανέμορφη Μαρίνα Λεμεσού, και αποτελεί την ουσία μιας χαλαρωτικής, ήρεμης και δροσερής εμπειρίας για τον επισκέπτη στην φιλόξενη ατμόσφαιρά του με την εκπληκτική θέα.

Ένα ταξίδι μεσογειακών γεύσεων σας περιμένει πάντοτε με την υπογραφή των βραβευμένων Σεφ της Carob Mill Restaurants . Μπορείτε να απολαύσετε τα υπέροχα λαχταριστά πιάτα, εξαιρετικά κοκτέιλ και νόστιμες γλυκές απολαύσεις δίπλα στην πλατεία της Μαρίνας. Ένας ιδανικός προορισμός για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο.

 

Μπορείτε να στηρίξετε τις υποψηφιότητες των εστιατορίων μας στα link:

Artima Bistro - Luxury Restaurant Awards

Café Calma 2021 World Luxury Restaurant Awards

 

Δειτε Επισης

Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;
Συνεργασία του ACCA και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για το Πρόγραμμα “Integrated XPerience or Audit Service Delivery Scheme”
Συνάντηση ΙδΕΚ με FFG στη Βιέννη για ενδυνάμωση συνεργασιών στην Έρευνα και Καινοτομία