Νέα καταγγελία κατά «ιδιώτη γιατρού»-Εμβολίασε ασθενή, αλλά τελικά… ανεμβολίαστη

Μια νέα σοβαρή υπόθεση που έχει σχέση με εμβολιασμούς, διερευνά η Αστυνομία, που έχει πλέον ενώπιόν της έξι καταγγελίες. Αυτή τη φορά καταγγέλθηκε, από γυναίκα ότι συγκεκριμένο πρόσωπο, που της ανέφερε ότι είναι γιατρός, την εμβολίασε με τις δύο δόσεις, ωστόσο έχει υποψίες ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην πραγματικότητα.  

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα μετέβη στην Αστυνομία, όπου τους ενημέρωσε ότι τα στοιχεία της, δεν είναι καταχωρημένα στον κατάλογο των εμβολιασμένων του Υπουργείου Υγείας, ενώ η ίδια κατέχει πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όπως είπε, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το πρόσωπο που της συστήθηκε ως ιδιώτης γιατρός και την εμβολίασε με τις δύο δόσεις και γι΄αυτό αποφάσισε να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ζητούν κάθαρση οι ασθενείς-«Τα προβλήματα με τσαρλατάνους κι απατεώνες δεν είναι σημερινά»

Οι Αρχές, διερευνούν κατά πόσον το πρόσωπο που εμβολίασε τη γυναίκα ήταν ή όχι γιατρός, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο ύποπτος αναζητείται από την Αστυνομία, για να παραθέσει τη δική του θέση για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν ενώπιον τους πέντε καταγγελίες με ύποπτους ένα καρδιολόγο, μία παιδίατρο και γενικούς γιατρούς, για έκδοση πλαστών SafePass.

Ήδη τελεί υπό κράτηση καρδιολόγος, ο οποίος καταγγέλθηκε ότι εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, με έναν από τους ασθενείς του μάλιστα, να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, του Νοσοκομείου Λευκωσιας. Εναντίον του γιατρού, υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο καταγγελίες για πλαστά SafePass, με την Αστυνομία να λαμβάνει καταθέσεις από τη μακρά λίστα των εμβολιασμένων ασθενών του που ξεπερνούν τους εκατόν, προκειμένου να διαφανεί εάν κατέχουν κι άλλοι πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στάθηκε στη σύναξη για φαγητό μετά την ενέδρα στο «Δημητρούι» το Εφετείο-Το σκεπτικό της απόφασης
Αποκαλάμες, μπάλες σανού και ξηρά χόρτα κάηκαν από πυρκαγιά στην Τερσεφάνου
Στο Κακουργιοδικείο οδηγούνται τρία πρόσωπα για εμπρησμό δύο οχημάτων στην Τσάδα
Νεκρός 79χρονος Ελληνοκύπριος στο τροχαίο που σημειώθηκε στα κατεχόμενα
Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα-Ελληνοκύπριοι συγκρούστηκαν με τουριστικό λεωφορείο
Καταγγέλθηκε 11 φορές για λαθροθηρία και αναζητείται ξανά-Άρπαξε το όπλο και έτρεχε στα κατεχόμενα
Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
Απόρριψη έφεσης ΑΤΗΚ από Εφετείο για πρόστιμο από ΕΠΑ