Σε δημοπρασία τα παπούτσια του Κόμπι από το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης των Λέικερς με τους Τίμπεργουλβς στις 3 Νοεμβρίου του 1996, ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε δώρο τα Adidas που φορούσε στο παιχνίδι σε έναν φίλο της ομάδας, ονόματι Σκοτ Χέρλιμαν. Ήταν το ιστορικό πρώτο ζευγάρι παπούτσια που φόρεσε ο θρύλος του ΝΒΑ, στο ντεμπούτο του με τον σύλλογο από την Καλιφόρνια.

Ο Χέρλιμαν είχε πετύχει έξω από το γήπεδο τον νεαρό τότε Κόμπι πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού και του ζήτησε ευγενικά αν μπορεί να του παραχωρήσει τα παπούτσια του, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο rookie των Λέικερς του απάντησε «κανένα πρόβλημα, απλώς έλα να με συναντήσεις εδώ, μόλις τελειώσει το παιχνίδι». 25 χρόνια μετά το εν λόγω περιστατικό, τα συγκεκριμένα Adidas θα πωληθούν μέσω δημοπρασίας κι όπως είναι λογικό, η αξία που έχουν αποκτήσει πλέον είναι τεράστια!

Η διαδικασία ανοίγει την προσεχή Τετάρτη (11/8) κι ως τιμή εκκίνησης έχουν τεθεί οι 100.000 δολάρια. Αναμένεται η τιμή παραχώρησης τους να πλησιάσει τις 500 χιλιάδες, ενώ ο νικητής της δημοπρασίας θα λάβει επίσης ένα γνήσιο απόκομμα εισιτηρίου από το παιχνίδι.

Ο αείμνηστος Κόμπι δεν είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του, έχοντας μια τάπα κι ένα ριμπάουντ σε μόλις 6 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Οι «παρθενικοί» πόντοι του στο ΝΒΑ σημειώθηκαν σε ματς κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς, δύο ημέρες αργότερα.

Ο φίλος των Λέικερς είχε δημοσιεύσει πριν ένα διάστημα στο Instagram μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή, μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ, έξω από το The Forum.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο