Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό δυστύχημα με την 7χρονη στη Νίκαια

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια με θύμα ένα επτάχρονο κορίτσι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι ένα φορτηγό όχημα -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση παρέσυρε παιδιά.

Ως αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένα επτάχρονο κοριτσάκι και με βάση τις πρώτες πληροφορίες να έχει τραυματιστεί και άλλο ένα παιδί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία, φαίνονται η γυναίκα με τα δύο κορίτσια, ηλικίας 6 και 12 ετών, να κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα στη διάβαση διστάζοντας να περάσουν. Ο οδηγός του χωματουργικού φορτηγού βρισκόταν στην αριστερή πλευρά ενώ δεξιά του είχε ένα λευκό φορτηγό. Η γυναίκα κρατούσε από το χέρι την 6χρονη ανιψιά της και από πίσω ακολουθούσε η 12χρονη κόρη της. Η γυναίκα με τα κοριτσάκια προχωρούσαν και παρασύρθηκαν από το φορτηγό.

Νίκαια: «Ο οδηγός πέρασε με κόκκινο, να αυτοκτονήσει»

«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει μία οικογένεια. Αν με ακούει η οικογένεια του, αν είναι άντρας, να αυτοκτονήσει», είπε ο πατέρας της 6χρονης που σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από φορτηγό  στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε το κόκκινο, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει την 7χρονη, ενώ η «ανιψιά μου χαροπαλεύει».

Σοκάρει η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το δυστύχημα με το 6χρονο κορίτσι – «Ακούσαμε ουρλιαχτά από τα παιδιά»

Με λόγια που σοκάρουν περιγράφει το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/7) στη Νίκαια με θύμα ένα 6χρονο κορίτσι αυτόπτης μάρτυρας.

«Κατέβηκε μία γυναίκα με δύο παιδιά από ένα πούλμαν. Την ώρα που κατεβαίνει προσπαθεί να περάσει τη διάβαση να πάει στη νησίδα στη μέση της λεωφόρου» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην κάμερα του Newsbeast.

«Εκείνη την ώρα ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και αρχίζει και τρέχει η γυναίκα με τα παιδιά αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Είχε ξεκινήσει το χωματουργικό και πάτησε τα δύο παιδιά» επισημαίνει.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά από τα παιδιά και κάναμε νόημα στον οδηγό. Ήταν αργά για το ένα παιδάκι» τονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Αναφερόμενος στον οδηγό εξηγεί πως είχε πάθει σοκ και δεν μιλούσε καθόλου και όταν ήρθε η μητέρα των παιδιών φώναζε «δεν φταίω». «Η γυναίκα που ήταν με τα παιδιά ούρλιαζε» πρόσθεσε ο άνδρας που είδε με τα μάτια του το τροχαίο.

Κατά τη διάρκεια του ατυχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η τροχαία του Πειραιά, ενώ η αστυνομία εξετάζει και πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσει πως ακριβώς σημειώθηκε το δυστύχημα.

Δειτε Επισης

Ανήλικος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πατέρα της φίλης του
Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ
Διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα ο 14χρονος που έκανε παρκούρ και έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας στον Εύοσμο
Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη-Τέσσερις ανήλικες επιτέθηκαν σε 13χρονη στην Ευκαρπία
Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο στο Αγρίνιο
Κατέθεσε υποψηφιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης με... 87 υπογραφές της Κεντρικής Επιτροπής
Θρήνος για τον Ιωνά Καρούση-Κηδεία στην Ιερουσαλήμ, επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη
Σήμερα η κηδεία του Ιωνά Καρούση στην Ιερουσαλήμ – Θα ταφεί στο νεκροταφείο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας
Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στις φωτιές στην Ηλεία
Προβλήματα στη δυτική Ελλάδα από την κακοκαιρία Cassandra