Δυο θανατηφόρα μέσα σε λίγη ώρα... Νεκρός μοτοσικλετιστής

Νέα τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην επαρχία Αμμοχώστου, αφού ακόμη ένας συνανθρωπός μας έσβησε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στον δρόμο Ξυλοφάγου-Λιοπετρίου, οι δυο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν σφοδρά μεταξύ τους. 

Αποτέλεσμα, ήταν ο ένας ο οδηγός της μοτοσικλέτας να τραυματιστεί θανάσιμα. Η σορός του άτυχου άνδρα, δεν είναι σε αναγνωρίσιμη κατάσταση και η ταυτότητά του θα εξακριβωθεί με τη μέθοδο του DNA. 

Ο 24χρονος οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως σοβαρή. 

Λόγω της οδικής τροχαίας σύγκρουσης, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο δρόμος Λιοπετρίου-Ξυλοφάγου παρέμεινε κλειστός και άνοιξε μετά από αρκετές ώρες, λίγο μετά τις 16:00.

Λίγη ώρα αργότερα σε θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, έχασε τη ζωή του ο Σοφοκλής Μηνά, 19 ετών, τέως από το Αλεθρικό.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.10 χθες βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μηνά, με συνοδηγό 18χρονο, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, στη συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε περιτοίχισμα υποστατικού, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο συνοδηγός κατάφερε και εξήλθε του οχήματος, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του Μηνά, ενώ ο 18χρονος συνοδηγός, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ένας Ισραηλινός και ένας Παλαιστίνιος αγκαλιάστηκαν μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο
Παπαναστασίου για τερματικό στο Βασιλικό-«Η σιωπή μας να μην θεωρείται αδυναμία »
Εν αναμονή σήματος από Europol, Interpol και Ρωσία για το απειλητικό email που αναστάτωσε τα σχολεία οι Αρχές
Kινδυνεύει να τεθεί σε υπολειτουργία το Κεντρικό Σύστημα Μητρώων Κρατικών Ενισχύσεων-Καμπανάκι από Έφορο
Βίντεο ντοκουμέντο-Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την πρώην σύζυγό του στο Μενίδι λίγο πριν τη σκοτώσει
Στο δικαστήριο ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο
Πυρκαγιά σε κοίτη ποταμού στη Λευκωσία-Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Τελέστηκαν στη Λευκωσία τα εγκαίνια Υπαίθριου Ψηφιακού Διαδραστικού Μουσείου
BINTEO: Πενήντα νεκροί εξαιτίας πλημμυρών στο δυτικό τμήμα του Αφγανιστάν
Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα