Ιστοσελίδα πορνό δίνει 10 εκατ. δολάρια στην Μπαρτσελόνα για την παραμονή του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται αυτή τη στιγμή τυπικά ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά, ωστόσο το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι στη Βαρκελώνη. Στις τάξεις των Καταλανών δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το θέμα της παραμονής του Αργεντινού σούπερ σταρ, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα εδώ και αρκετές εβδομάδες και η συμφωνία αναμένεται να γίνει επίσημη μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Η ιστοσελίδα Stripchat θέλει κι εκείνη από τη μεριά της να βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα» ώστε να παραμείνει ο Μέσι στην ομάδα. Και το αποδεικνύει έμπρακτα, καθώς προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια στην Μπαρτσελόνα με αντάλλαγμα να μεταδίδει τους αγώνες της σε live streaming.

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο αντιπρόεδρος της ιστοσελίδας, Μαξ Μπένετ, έγραψε στην Μπαρτσελόνα: «Ως ποδοσφαιρόφιλος, ξέρω ότι η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει πόρους για να κάνει νέο συμβόλαιο στον Λιονέλ Μέσι. Θα ήταν κρίμα να φύγει ο Λίο από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 20 χρόνια ως παίκτης της.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε να χρηματοδοτηθεί το συμβόλαιό του, θέλω να προσφέρω 10 εκατ. δολάρια για να μεταδίδουμε τα ματς της Μπάρτσα σε live streaming την επόμενη σεζόν».

Πηγή: to10.gr

Δειτε Επισης

Στo στενό κύκλο του καθηγητή στρέφονται οι έρευνες για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Είχε συνεργό ο δράστης
BINTEO: Αγρότης βρέθηκε νεκρός μέσα στην κοιλιά πύθωνα στην Ινδονησία
Άλλαξε ύφος ο ΔΗΣΥ μετά την λαϊκή κατακραυγή για ΕΔΑΔ-«Η απόφαση για αναστολή δίωξης ήταν λανθασμένη. Νιώθω αγωνία και θυμό»
Ρεκόρ για το 2025 η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας για το μεσημέρι της Δευτέρας
Αμφισβητεί γραφολόγο της Αστυνομίας ειδικός υπεράσπισης στην υπόθεση της Γερμανίδας σφετερίστριας
Αισιόδοξη η Ολγκίν-«Δουλεύουμε σκληρά για αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα»
Αντάλλαξε απόψεις με την Ολγκίν ο Χριστοδουλίδης-«Η σύνθεση της πολυμερούς, επιτρέπει συζήτηση επί της ουσίας»
Πώς απαντά η Κυβέρνηση στο εάν θα ζητηθεί η παραίτηση Αγγελίδη-«Για χρόνια ακούμε τον σεβασμό στην ανεξαρτησία των θεσμών»
Επανήλθε πυροβολώντας ΠτΔ, Αγγελίδη και ΔΗΣΥ το ΑΚΕΛ-«Θεωρούν πως μπορεί να παραμένει στη θέση του, μετά από όλα αυτά;»
Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η αστυνομικός που δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε στο δάκτυλο