Συνάντηση φορέων Κ. Πύργου Τηλλυρίας με τον Ε/κ επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής για τα οδοφράγματα

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κάτω Πύργου  Νίκος Κλεάνθους, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της επιτροπής για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων Τηλλυρίας Ανδρέα Καρρό συναντήθηκαν σήμερα με τον επικεφαλής της Ελληνοκυπριακής πλευράς στην Τεχνική Επιτροπή για τα οδοφράγματα, Σώτο Ζακχαίο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κοινοτάρχη Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, αποκλειστικό  θέμα συζήτησης στην συνάντηση ήταν το θέμα της διάνοιξης του περάσματος Κόκκινων. Όπως αναφέρεται, ο  κ. Ζακχαίος άκουσε με προσοχή τις απόψεις των εκπροσώπων των κατοίκων της ακριτικής περιοχής εν όψει αυριανής συνάντησης του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στον οποίο θα τις μεταφέρει.

Όπως αναφέρεται, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το θέμα είναι στις προτεραιότητες του Προέδρου, είναι στο προσκήνιο και θα τεθεί εκ νέου επιτακτικά στη Τουρκοκυπριακή πλευρά εν όψει των διαπραγματεύσεων και των επαφών που γίνονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΤΩΡΑ: Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Τα κόμματα για τη συμπλήρωση 14 ετών από τη φονική έκρηξη στο Μαρί
N. Xριστοδουλίδης για Μαρί: Απευθύνω δημόσια συγγνώμη, υπόσχεση για μη επανάληψη τέτοιων λαθών και παραλήψεων
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση