Στο κελί για οκτώ ημέρες ο 67χρονος που συνελήφθη για τη φονική πυρκαγιά

Διάταγμα κράτησης για περίοδο 8 ημερών εξέδωσε πριν από λίγο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 67χρονου που συνελήφθη σε σχέση με την φονική πυρκαγιά που μαίνεται από χθες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι Αρχές αφού εξασφάλισαν μαρτυρίες που έδειχναν τον 67χρονο ως το πρόσωπο που ευθύνεται για τη φωτιά, προχώρησαν στη σύλληψή του για να διερευνήσουν τις εν λόγω πληροφορίες. 

Οι πληροφορίες οι οποίες προήλθαν από περίοικους ανέφεραν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χωράφι του, την ώρα που συλληφθείς βρισκόταν στο σημείο.

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες που κατέχει η Αστυνομία, αναφέρουν ότι ο 67χρονος προέβαινε σε καψαλίσματα στο χωράφι του.

Ο ύποπτος αρνείται εμπλοκή του στην υπόθεση και δίνει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι θα διερευνηθούν. 

Μετά το διάταγμα οκταήμερης κράτησης του, το οποίο διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, αναμένεται να περάσει από νέα ανάκριση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Πυρπόλησε όχημα 42χρονης, μαρτυρία οδήγησε στον ύποπτο-Χειροπέδες σε 49χρονο στη Λεμεσό
Άρχισαν οι έρευνες για την τραγωδία στη Λεμεσό-Είχε σταθεί πρόσφατα στα πόδια του μετά από τροχαίο ο άτυχος 33χρονος
Ξανά στο σκαμνί της Βουλής η Αστυνομία, κρίνεται για τους χειρισμούς της σε διαδηλώσεις
ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε