Δραματικές στιγμές στον Αρακαπά-Καίγονται οικίες, πύρινος εφιάλτης

Δραματικές είναι εικόνες που εκτυλίσσονται στον Αρακαπά, με τους κατοίκους να βλέπουν τις περιουσίες τους να παραδίδονται στις φλόγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE/ΤΩΡΑ: Επεκτάθηκαν σε οικίες οι φλόγες-Συγκλονιστικές εικόνες

Η πυρκαγιά που ξέσπασε από το μεσημέρι στο χωριό, επεκτάθηκε πολύ γρήγορα, λόγω των σφοδρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.

Οι αδηφάγες φλόγες, σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται. Ήδη, οικίες και υποστατικά παραδόθηκαν στις φλόγες, με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι κάποιοι κάτοικοι αρνούνται να απομακρυνθούν από τις οικίες τους, παρότι κινδυνεύουν από την τεράστια φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ξέσπασαν δεκάδες πυρκαγιές σε όλη την Κύπρο, πολλές από τις οποίες ήταν κοντά σε οικίες, ωστόσο γλύτωσαν την υστάτη και αποτράπηκαν τα χειρότερα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο 38χρονος Πρόδρομος για απόπειρα φόνου-Πυροβόλησε κατά οχήματος
Πάνω από 200 επαναπατρισμοί μεταναστών σε μία εβδομάδα-Τροχιοδρομούνται ακόμη 73
Τρεις βάρκες με 252 παράτυπους μετανάστες έφτασαν σε μία μέρα στην Κύπρο
Κίνδυνος θάνατος οδηγός που έπιασε τιμόνι με εξαπλάσια ποσότητα αλκοόλης στον οργανισμό του
Προσπάθησε να μεταφέρει ναρκωτικά σε κρατούμενο και τα έκρυψε σε σαμπουάν
Κλειστή η Πλατεία Ελευθερίας από το μεσημέρι-Οι τροχαίες διευθετήσεις λόγω εκδήλωσης
Συνελήφθησαν ανήλικοι με μαχαίρια πριν εισέλθουν σε παιχνιδότοπο στο κέντρο της Λευκωσίας
Τα επτά μέτρα του Υπ. Μεταφορών μετά τη φωτιά σε σχολικό λεωφορείο-Πού στοχεύουν
Νέα άφιξη 54 παράτυπων μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ο ένας
Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο κέντρο της Λευκωσίας