Μπήκε στο σπίτι γειτόνισσας, την χτύπησε και έσπασε τα τζάμια-Χειροπέδες σε 83χρονο

Υπόθεση επίθεσης εναντίον γυναίκας και τραυματισμού της, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο. Για την υπόθεση συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση 83χρονος. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ. χθες, 51χρονη κάτοικος Πάφου, μεταφέρθηκε τραυματισμένη, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα δεξιού χεριού και άλλα τραύματα στο δεξί πόδι και τον δεξί ώμο. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός της 51χρονης προήλθε μετά από επίθεση, που φέρεται να δέχθηκε από 83χρονο κάτοικο Πάφου. Σύμφωνα μάλιστα με τη μαρτυρία που εξασφαλίστηκε ο 83χρονος φέρεται προξένησε ζημιές στην οικία της 51χρονης, σπάζοντας τα τζάμια της οικίας με τη χρήση σκεπαρνιού. 

Εναντίον του 83χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο