Be a GameChanger: Ας μιλήσουμε για τη νεανική επιχειρηματικότητα

 

H Innovade LI και το British Council Cyprus, διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Ιουλίου, 18:00 – 20:00, την ημερίδα «Be a GameChanger» για τη νεανική επιχειρηματικότητα. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και στο επίκεντρο της, μέσα από μια συζήτηση σε μορφή πάνελ, θα τεθούν οι προκλήσεις και ευκαιρίες στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για νέους επιχειρηματίες.

Στόχος της συζήτησης είναι να λειτουργήσει ως ένα φόρουμ για την παρουσίαση και συζήτηση διαφορετικών οπτικών και εμπειριών όσον αφορά την νεανική επιχειρηματικότητα. Μια συζήτηση κατά την οποία θα αναλυθούν οι απαραίτητες δεξιότητες και βήματα που θα θέσουν τη βάση για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρωτοβουλία, και τις δυσκολίες που πιθανόν να παρουσιαστούν. Παράλληλα, θα γίνει μια παρουσίαση των ευκαιριών που διανοίγονται για τους νέους μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Βασική επιδίωξη της συζήτησης είναι να ενθαρρύνει τους νέους και να τους προσφέρει  σωστή πληροφόρηση και συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να επιδιώξουν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, εκμεταλλευόμενοι τα ταλέντα τους αλλά και υπάρχουσες ευκαιρίες. Προς αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλουν οι ομιλητές του πάνελ, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους μέσα από την εμπλοκή τους τόσο στην ανάπτυξη και διαχείριση νέων επιχειρηματικών εγχειρημάτων, όσο και στην παροχή στήριξης και εκπαιδευτικών ευκαιριών σε νέους.  Συγκεκριμένα, στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι:

  • Μιχάλης Τυρίμος – Διευθύνων Σύμβουλος, Capacitor Partners
  • Μαρία Νομικού, Youth Skills and Inclusive Communities Sector Lead Europe, British Council
  • Αντρέας Γεωργίου – Διευθυντής, Innovade LI

Τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Άντρη Δανιήλ, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει υποβάλλοντας τις ερωτήσεις του κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν μέρος μέσω του πιο κάτω συνδέσμου: https://bit.ly/36MMSXI.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου, Game Changer, το οποίο υλοποιείται από την INNOVADE και επιδιώκει την προώθηση της επιχειρηματικότητας. Το έργο, έχει διαμορφώσει μια γκάμα ψηφιακών εκπαιδευτικών εργαλείων για την ανάπτυξη επαγγελματικών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων δια μέσω των οποίων επιθυμεί να συμβάλλει, να ενδυναμώσει και να παρέχει στήριξη στους νέους, ώστε να ενθαρρυνθεί η νεανική επιχειρηματικότητα. 

Δειτε Επισης

ΠΑΣΥΚΑΦ: Συνεχίζει για δεύτερη χρόνια το επιτυχημένο πρόγραμμα «Αλλάζω…ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΓΩ»
Ποιο είναι το φαινόμενο που απειλεί τις σχέσεις μας;
Καρδιακοί όγκοι
Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας
Ο 7ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex και ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής MRC
Η γκαλερί RIANA RAOUNA παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Matete Martini “HUG EACH OTHER AGAIN” στη Λευκωσία
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές