Γονείς κατήγγειλαν ότι τους ξυλοκοπούσε ο γιος τους για δεκατρία χρόνια

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία και η οποία αφορά ξυλοδαρμό πατέρα και της μητέρας, από τον γιο τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταγγέλθηκε στις Αρχές στις 18 Ιουλίου από τον πατέρα του 34χρονου και αμέσως ο ύποπτος συνελήφθη.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης φέρεται ότι ο 34χρονος κτυπούσε και εκβίαζε τον πατέρα του για να του δίνει χρήματα τα τελευταία δεκατρία χρόνια, με σκοπό να εξασφαλίσει τη δόση του.

Μετά τη σύλληψή του ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, όπου παραπέμφθηκε σε δίκη, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πώς απαντά η ανάδοχος εταιρεία για τη γέφυρα στην Καλαβασό-«Καμιά αλλοίωση στο ύψος»
Aναβλήθηκαν για τις επόμενες ώρες οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας με πρωτοβουλία Ερντογάν
Προκαλούν οι Τούρκοι μετά τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Να παροτρύνει την Ε/κ να αποδεχτεί τις πραγματικότητες»
Χρέωνε 100 ευρώ το κιλό για να φυλάει ναρκωτικά στην οικία του ο 35χρονος
Ξεκινούν οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας μετά από τρία χρόνια-Ποιοι εκπροσωπούν την κάθε πλευρά
Μοίρασαν τις ευθύνες και δεν ανέλαβαν καμία οι Γενικοί Διευθυντές-Έντονες αντιδράσεις μελών της Ερευνητικής
Στους 29 οι τραυματίες από την ανατροπή σχολικού λεωφορείου στα κατεχόμενα
Δεκαπετάχρονος κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση-Τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν καθώς περπατούσε στη Λακατάμια
Στην Κωνσταντινούπολη η ρωσική αντιπροσωπεία
Ερωτήματα για τα σημεία εισόδου ζώων στη Δημοκρατία και για τη φάρμα με τα καγκουρό από τους Οικολόγους