Ντιπ ελιάς

Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή.

ΥΛΙΚΑ
  • 200 γρ. ελιές μαύρες κυπριακές, χωρίς κουκούτσια
  • 30 γρ. πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένη, σε κομμάτια
  • 30 γρ. κόκκινη πιπεριά, ξεσποριασμένη, σε κομμάτια
  • 30 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι, σε κομμάτια

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

βάζο με βιδωτό καπάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βήμα 1

Βάλτε στον κάδο 200 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, 30 γρ. πράσινη πιπεριά σε κομμάτια, 30 γρ. κόκκινη πιπεριά σε κομμάτια, 30 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι σε κομμάτια και κόψτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 6.

Βήμα 2

Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα και αλέστε10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5. Μεταφέρετε σε βάζο με βιδωτό καπάκι ή σερβίρετε αμέσως.

Δειτε Επισης

Τoύρτα Serano
Μουχαμάρα – Ντιπ με πιπεριές και ρεβίθια
Κοτόπουλο Sous-Vide με σάλτσα ντομάτας
Παστίτσιο με μανιτάρια και λιαστές ντομάτες
Xούμους με παντζάρι
Μάφινς μήλου
Ψωμάκια με ενεργό άνθρακα
Χουρμαδόπιτα με γλάσο μαύρης σοκολάτας
Ψωμί με σίκαλη
Ταχίνι με παντζάρι