Ντιπ ελιάς
06:55 - 25 Ιουλίου 2021
Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή.
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. ελιές μαύρες κυπριακές, χωρίς κουκούτσια
- 30 γρ. πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένη, σε κομμάτια
- 30 γρ. κόκκινη πιπεριά, ξεσποριασμένη, σε κομμάτια
- 30 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι, σε κομμάτια
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
βάζο με βιδωτό καπάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βήμα 1
Βάλτε στον κάδο 200 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, 30 γρ. πράσινη πιπεριά σε κομμάτια, 30 γρ. κόκκινη πιπεριά σε κομμάτια, 30 γρ. φρέσκο κρεμμυδάκι σε κομμάτια και κόψτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 6.
Βήμα 2
Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα και αλέστε10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5. Μεταφέρετε σε βάζο με βιδωτό καπάκι ή σερβίρετε αμέσως.
Συνταγή από: Thermomixcyprus - Περισσότερες συνταγές