Το τερμάτισαν σε κλαμπ της Ελλάδας-Βάζουν αυτοκόλλητο στις κάμερες των κινητών

Εναν κωμικότραγικό τρόπο βρήκε ένας επιχειρηματίας στη Χαλκίδα, ιδιοκτήτης καλοκαιρινού κλάμπ, ώστε να μην την «πατήσει» όπως άλλοι συνάδελφοι του.

Προκειμένου να μη τηρήσει τον νόμο αλλά και να χάσει την πελατεία... σκέφτηκε να βάλει υποχρεωτικά αυτοκόλλητα στα κινητά των πελατών κυρίως των ανηλίκων ώστε, να μην τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες και να τα μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε, η μεγαλύτερη ζημιά – σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό- δεν είναι ο συνωστισμός εν μέσω πανδημίας αλλά το να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες και βίντεο και βρει τελικά τον μπελά του ο ιδιοκτήτης.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι του καταστήματος έχουν τον ρόλο του «σερίφη». Δηλαδή, περνούν από κάθε τραπέζι με αυστηρό έλεγχο ώστε να είναι σίγουροι ότι κανένας πελάτης δεν παραστράτησε και να εκθέσει το μαγαζί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ελέγχουν αν έχει «ξεκολλήσει» το αυτοκόλλητο και σε αυτή την περίπτωση απειλούν τους πελάτες.

Πάντως, η αστυνομία της Χαλκίδας δεν αστειεύεται καθώς πριν από λίγες ημέρες, έριξαν πρόστιμο 5000 ευρώ και 7ημέρη αναστολή σε ιδιοκτήτη καφετέρια στην παραλία της Χαλκίδας, διότι κάποιοι πελάτες ήταν όρθιοι.

Δειτε Επισης

Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Άναψε πράσινο φως η Ολομέλεια για την μεταβίβαση και εγγραφή οχημάτων υπό ανάκλήση
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Πράσινο Βουλής για επέκταση στους 12 μήνες του δικαιώματος διακοπής εργασίας από μητέρες
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ