Βόμβα λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων-«Δεν αποκλείεται να ακυρωθούν»

Τρεις ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και λιγότερο από 24 ώρες πριν την ανεπίσημη «αυλαία» της διοργάνωσης (με αγώνες γυναικείου ποδοσφαίρου και σόφτμπολ αύριο Τετάρτη 21/7), ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής δήλωσε ότι ακόμη δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ματαίωσης των Αγώνων.

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί με τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού. Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις αν υπάρξει έξαρση κρουσμάτων», δήλωσε ο Τοσίρο Μούτο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε σε συνέντευξη Τύπου.

«Έχουμε συμφωνήσει ότι, με βάση την κατάσταση με τον κορωνοϊό, θα συγκαλέσουμε και πάλι πενταμερή διάσκεψη. Σε αυτό το σημείο, τα κρούσματα μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν, οπότε θα σκεφτούμε το τι πρέπει να κάνουμε όταν προκύψει μία τέτοια κατάσταση», πρόσθεσε ο Μούτο.

Πηγή: Eλεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Νεκρός ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας λίγο μετά την αποπομπή του από τον Πούτιν
Από Σεπτέμβρη αρχίζει η κατ' άρθρον του νομοσχεδίου για την ευθανασία-«Πρώιμη η συζήτηση»
Στήνεται κέντρο ελέγχου για τη φωτιά στην Πάφο-Στη μάχη οκτώ πτητικά μέσα
Ζητά αναδιαμόρφωση διαδικασιών μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Δικηγορικός Σύλλογος-Εκφράζει έντονο προβληματισμό
Τραγωδία στα κατεχόμενα-Νεκρό τετράχρονο αγοράκι σε πισίνα
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί 27 κατασκηνωτές από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Πώς πλημμύρισε η περιοχή σε λίγα λεπτά
Συνεχίζεται η απεργία μεταφορέων-Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»
Εννιά στους δέκα απόφοιτοι πανεπιστημίου βρίσκουν δουλειά εντός πέντε χρόνων μετά τις σπουδές τους
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ