Ανήλικος έτρεχε με 210 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο-Τον καταδίωκαν μέχρι τα Λατσιά
07:48 - 19 Ιουλίου 2021

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την έξοδο Τσερίου, αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 210 ΧΑΩ αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.
Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε σήμα να σταματήσει αλλά αυτός παρέλειψε να το πράξει και κατευθύνθηκε προς Λευκωσία.
Μέλη της Τροχαίας ακολούθησαν το συγκεκριμένο όχημα το οποίο ανακόπηκε στη λεωφόρο Δημήτρη Σταύρου στα Λατσιά.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 17χρονος με συνεπιβάτες άλλα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 17 – 19 ετών. Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο νεαρός οδηγούσε χωρίς καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας.
Ο 17χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού Νήσου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης. Γραπτώς αναμένεται να κατηγορηθεί και η 30χρονη εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του οχήματος.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια-Αυξήθηκαν οι τραυματίες αστυνομικοί
- Εμβολίασαν με μολότοφ Δημοκρατία και Ελευθεροτυπία....
- Την έστησε σε 26χρονο η ΥΚΑΝ-Εντόπισαν κάνναβη, κοκαΐνη και κροτίδες