Στη φυλακή ο 42χρονος που βίαζε τη 14χρονη κόρη του στην Ελλάδα

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 42χρονος «πα-τέρας» που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικά παιδιά του, ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της μίας κόρης του πριν καλά καλά εκείνη συμπληρώσει τα 14 της χρόνια!

Η φρίκη αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν την αρρωστημένη δράση του κατήγγειλαν στο ΑΤ Ευπαλίου τα ίδια του τα παιδιά.

Είχε προηγηθεί σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, κατά το οποίο ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε τα τρία του παιδιά υπό την επήρεια μέθης, ενώ στη συνέχεια η 14χρονη αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες βίωνε και τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο 42χρονος παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης!

Άμεσα εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και τη Δευτέρα το 42χρονο «τέρας» αναμένεται να πάρει το δρόμο για φυλακή της χώρας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη
«Σκοτεινό» το παρελθόν του πατροκτόνου της Αμφιλοχίας-Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο τα συμφέροντά της σε αν. Μεσόγειο-Αιγαίο
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη