Στο κελί για δύο χρόνια 25χρονος για διάπραξη ληστεία σε βάρος 27χρονου

Ποινή φυλάκισης διάρκειας δύο ετών, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 25χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο για τη διάπραξη ληστείας εις βάρος άντρα ηλικίας 27 ετών, τον περασμένο Μάιο, στη Λεμεσό.

Ο 25χρονος είχε συλληφθεί από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στις 31 Μαΐου, με δικαστικό ένταλμα. Δεύτερος ύποπτος, άντρας ηλικίας 38 ετών, συνελήφθη αργότερα την ίδια μέρα, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, επίσης με δικαστικό ένταλμα, με την εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον του να συνεχίζεται.

Η ληστεία εναντίον του 27χρονου, διαπράχθηκε στις 18 Μαΐου το μεσημέρι, ενώ αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο στη Λεμεσό.  Το όχημά του ανέκοψαν δύο άγνωστά του πρόσωπα, και με απειλές ο ένας από αυτούς έκλεψε από το αυτοκίνητο, το κινητό τηλέφωνο του 27χρονου και τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, ενώ επίσης επιτέθηκε εναντίον του 27χρονου, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο.

Ο 27χρονος επισκέφθηκε την ίδια μέρα το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα στα χείλη και αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο, ενώ κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 27χρονου και του 38χρονου για τη διάπραξη της ληστείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καυτή πατάτα η ανάληψη ευθύνης ενώπιον της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Όλοι εναντίον όλων
Αγόρευσε από το εδώλιο ο 28χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από τις Φυλακές-«Η μαρτυρία στερείται πειστικότητας»
Πιέζει το χρονοδιάγραμμα για την ταυτοποίηση των προπληρωμένων SIM-Ακυρώνονται οι αριθμοί μετά τον Νοέμβριο
Πρόσω ολοταχώς η αύξηση στέρησης άδειας από τρεις μήνες σε δύο χρόνια σε καταδικασθέντες για θανατηφόρα
Συνεδριάζουν και αποφασίζουν για εκλογές στην ΕΔΕΚ-Ημερομηνία και χρονικό περιθώριο υποψηφιοτήτων στην ατζέντα
Τι αναμένεται από τις συνομιλίες Ρωσίας και Ουκρανίας-Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ
Απέρριψε την αίτηση των κοινοτήτων Μιτσερού για ασφαλτικότο Ανώτατο-Πίσω στο Πρωτοδικείο η υπόθεση
Συνεχίζεται το θρίλερ για το Ουκρανικό-Την Παρασκευή οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας
Πράσινο Βουλής για αποκεντρωμένη διοίκηση σε δημόσια νοσηλευτήρια-Πυρά κατά Κυβέρνησης για ανάληψη ευθυνών
Πρώτη τοποθέτηση Ηνωμένων Εθνών για το διορισμό Χαν-«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του»