Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου.  Η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 12:30, προτού επεκταθεί.

Το Τμήμα Δασών σε ανακοίνωση αναφέρει πως σήμερα η ώρα 12:10, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή «Κάννες» της κοινότητας Κόρνου.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα,3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα και 2 άτομα του Κοινοτικού Συμβουλίου Πυργών με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο
Ασθενής σε πλοίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην ακτή-Έστησε επιχείρηση το ΚΣΕΔ
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»
Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας (pic)