Το... κόσμημα των θαλασσών σηκώνει τις άγκυρες-Ιδανική επιλογή για διακοπές

Σηκώνει τις άγκυρες και είναι έτοιμο να σαλπάρει προς τα ελληνικά νησιά, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas, της εταιρείας Royal Carribean, το οποίο ξεκινά τα ταξίδια του από το λιμάνι Λεμεσού.  

Η ονομασία «κόσμημα των θαλασσών», που του έδωσαν μόνο τυχαία δεν είναι, αφού το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις. Όσοι το επιλέξουν, θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη εβδομάδα διακοπών, που θα θυμούνται για πάντα.  

Από τις 10 Ιουλίου, το κρουαζιερόπλοιο πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι προς τα ελληνικά νησιά και πιο συγκεκριμένα προς Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη, Πειραιά και Χανιά, η οποία θα διαρκέσει μία εβδομάδα. 

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο διαθέτει συνολική δυνατότητα φιλοξενίας 2,702 επιβατών, σε 1,097 δωμάτια κατανεμημένα στα 13 καταστρώματά του, προσφέροντας παράλληλα δεκάδες επιλογές ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και ανεμελιάς.  

Την ίδια ώρα, το προσωπικό του πλοίου είναι συνεχώς έτοιμο να εξυπηρετήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, με χαμόγελο και ευγένεια.  

Προτάσεις για το πλοίο 

Οι δραστηριότητες στο πλοίο, δεν σταματούν ποτέ, αφού συνεχώς υπάρχει κάτι νέο να δεις ή να εξερευνήσεις.  

Στον 13ο όροφο, υπάρχει γήπεδο γκολφ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, όπως επίσης και νεροτσουλήθρες για τα παιδιά.  

Στον δωδέκατο όροφο, μπορεί κάποιος να μετρήσει τις αντοχές του ανεβαίνοντας ένα τοίχο αναρρίχησης ή να παίξει ποδόσφαιρο σάλας, μπάσκετ και επιτραπέζια αντισφαίριση.  

Για όσους προτιμούν την ξεκούραση, μπορούν να μεταβούν στην άλλη πλευρά του πλοίου και στο sky bar, το οποίο είναι η ιδανική επιλογή για να δεις το ηλιοβασίλεμα, παρέα με ένα από τα υπέροχα κοκτέιλ που θα σας ετοιμάσει κάποιος από τους μπάρμεν.  

Κάτω από το skybar, είναι μια από τις δύο πισίνες, ώστε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές  δροσιάς, ενώ παραδίπλα υπάρχει το Solarium Bar, που διαθέτει εσωτερική πισίνα και τζακούζι.  

 

Στον ίδιο όροφο, υπάρχουν επίσης η art gallery, με εντυπωσιακούς πίνακες, το arcade με παιχνίδια που θα εκτιμήσουν πολύ όσοι γεννήθηκαν στα 80s και 90s, αλλά και χώρος όπου μπορούν να απασχοληθούν παιδιά, υπό την επίβλεψη πάντα του προσωπικού. 

Το πλοίο διαθέτει επίσης καζίνο, θέατρο όπου γίνονται παραστάσεις κυρίως τα βράδια και φυσικά cinema με βραβευμένες ταινίες. Υπάρχουν επίσης clubs και νυχτερινά μπαράκια, για νύχτες γλεντιού ή χαλάρωσης. 

 

 

 

Υπέροχο φαγητό 

Κι αν οι ανέσεις του πλοίου είναι άπειρες, τι να πει κανείς για το φαγητό, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.  

Το πρόγευμα και το μεσημεριανό είναι σε μπουφέ στο εστιατόριο Windjammer, με γεύσεις από διάφορα σημεία του πλανήτη. Κάθε μέρα, υπάρχουν διαφορετικά πιάτα, ώστε να μην βαριέσαι ποτέ.  

Το βραδινό, σερβίρεται στο Main Dining Room, όπου υπάρχουν προσωπικοί σερβιτόροι για κάθε τραπέζι και μενού αλά καρτ. 

Κάθε επιβάτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο, σε κάθε μια από τις επισκέψεις του. 

Υπάρχουν επίσης και άλλα εστιατόρια με εξιδεικευμένο μενού, όπως το Giovannis Table, το Chops Grille και το Izumi restaurant με σούσι κι άλλα ασιατικά φαγητά.  

 

Δωμάτια και ασφάλεια 

Τα δωμάτια του πλοίου έχουν όλες τις ανέσεις για τους πελάτες, αφού το μόνο που χρειάζεται να πάρουν μαζί τους είναι τα ρούχα τους. Το πλοίο διαθέτει μεταξύ άλλων πετσέτες θαλάσσης, μπάνιου, σαπούνια μπάνιου, μάσκες, αντισηπτικά, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. 

Υπάρχει επίσης safe box, ψυγείο και όσα χρειάζονται για ένα καφέ στο δωμάτιο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των υγειονομικών μέτρων που επιβάλλει η πανδημία, η πληρότητα του πλοίου για τη σεζόν δεν θα ξεπερνά το 70%. Προτεραιότητα της εταιρείας είναι πάντα η ασφάλεια και υγεία των επιβατών. Γι’ αυτό η Royal Caribbean εφαρμόζει αυστηρότερα -από τα ανακοινωθέντα- μέτρα, κρατώντας πάντα αναλλοίωτη τη συνολική εν πλω εμπειρία. Με δεδομένο λοιπόν ότι οι επιβάτες επιλέγουν την Royal Caribbean για την αξέχαστη εμπειρία διακοπών που προσφέρει, προϋπόθεση επιβίβασης αποτελεί η ολοκλήρωση του εμβολιαστικού προγράμματος, όλων ανεξαιρέτως των ενήλικων επιβατών. Τα 800 και πλέον μέλη το πληρώματος είναι πλήρως εμβολιασμένα, ενώ έχουν συμπληρώσει προληπτικά 14-ήμερη καραντίνα στις καμπίνες τους και έχουν ήδη περάσει από τρία PCR test».

Το Jewel of the Seas λοιπόν, είναι το κατάλληλο μέρος για διακοπές το φετινό καλοκαίρι... 

Δειτε Επισης

Καρδιακοί όγκοι
Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας
Η γκαλερί RIANA RAOUNA παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση της Matete Martini “HUG EACH OTHER AGAIN” στη Λευκωσία
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon
Έρχεται η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που κανένας λάτρης της gourmet κουζίνας δεν πρέπει να χάσει
Συμμετοχή του Σχεδίου Ανάκαμψης στην εκδήλωση για την Ημέρα Ευρώπης
Ευρωεκλογές 2024: Ανοιχτή Συζήτηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές
Στην Κύπρο ο John Malcovich την Πέμπτη
Η Ανθρώπινη Αγάπη στην Υπηρεσία της Ζωής: Αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή
Open Day για Σπουδές Αισθητικής στο Cyprus College Λεμεσού