Απίστευτο ρεκόρ Γκίνες-Εστιατόριο χρεώνει 200 δολάρια ένα πιάτο τηγανιτές πατάτες

Μα τι έχουν αυτές οι τηγανητές πατάτες που κοστίζουν 200 δολάρια; Αυτές που σερβίρονται από το προσωπικό εστιατορίου της Νέας Υόρκης, είναι το κάτι άλλο αφού κατέκτησαν μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Τραγανές στο εξωτερικό, αφράτες στο εσωτερικό, αυτές οι τηγανιτές πατάτες συνοδεύονται με τα πάντα: από ένα κλασικό μπιφτέκι έως μια καλοψημένη μπριζόλα. Αν και οι τηγανητές πατάτες ξεκίνησαν να καταναλώνονται από τους Ευρωπαίους , οι Αμερικανοί δεν μπόρεσαν να τους αντισταθούν. Και όχι μόνο! Δύο σεφ στη Νέα Υόρκη άγγιξαν την τελειότητα.

Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», το εστιατόριο που έχει ανοίξει στην «καρδιά» της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ», «Serendipity3», κάνει την έκπληξη με το πιάτο «Creme de la Creme Pommes Frites», που κοστίζει 200 δολάρια .

«Είμαστε περήφανοι που μπήκαμε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνερ για τις πιο ακριβές τηγανητές πατάτες, «Creme de la Creme Pommes Frites» και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες συνταγές στο μέλλον», υποστηρίζουν οι δύο σεφ του εστιατορίου. Σαμπάνια και τρούφα είναι δύο από τα μαγικά συστατικά που κάνουν αυτό το πιάτο ασυναγώνιστο.

Για όσους είναι περίεργοι και μπορούν να δαπανήσουν το ποσό των 200 δολαρίων για να δοκιμάσουν τις «πανάκριβες τηγανητές πατάτες », θα πρέπει να κάνουν προκράτηση τουλάχιστον ένα 24ωρο λόγω της αυξημένης ζήτησης.

O σεφ του εστιατορίου «Serendipity3», Τζο Καλντερόνκαι ο συνάδελφός του Φρεντερίκ Σεν Κίβερτ είναι οι εμπνευστές αυτού του πανάκριβου πιάτου, όπως αναφέρει το CNN. Oι τηγανητές πατάτες σερβίρονται όπως τους αρμόζει. Σε κρυστάλλινο μπολ Baccarat. Επίσης, πασπαλίζονται με βρώσιμη σκόνη χρυσού 23 καρατίων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Παιδάκι πήρε δώρο ένα παιχνίδι και έτρεχε στον κήπο… Ήταν χαρά και λύπη μαζί»
Γυρίζουν την πλάτη στα ορεινά, πάνε παραλία όσοι θα εκμεταλλευτούν τις εορτές του Πάσχα
Σε δύο μέτωπα οι έρευνες για την βουτιά θανάτου του 24χρονου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκαν οι φάκελοι
Η θεσμική αντιπαράθεση, οι αναπόφευκτες πολιτικές αποφάσεις και οι μεταρρυθμίσεις στα σκαριά
Ένεση για τα κατεχόμενα χωριά η χαλάρωση κινήτρων για επανεγκατάσταση-Ικανοποίηση για τα μέτρα της Κυβέρνησης
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία
Έρευνα της Κομισιόν για Facebook και Instagram για τον έλεγχο δημοσιεύσεων ενόψει ευρωεκλογών
Ο Μπλίνκεν καλεί τη Χαμάς να αποδεχθεί την κατάπαυση του πυρός-«Όχι άλλες καθυστερήσεις»
«Ανεπίτρεπτη κλιμάκωση» χαρακτηρίζει ο ΓΓ του ΟΗΕ ενδεχόμενη επίθεση των Ισραηλινών στη Ράφα