«Αν είσαι ο Στέρλινγκ ή ο Γκρίλις δεν αφήνεις ένα παιδί να εκτελεί το πέναλτι μπροστά σου»

Στον τελικό του Euro βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Αγγλία. Ωστόσο τα «Τρία Λιοντάρια» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, καθώς ηττήθηκαν με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι, από την Ιταλία. Μετά το τέλος του ματς οι Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο έγιναν δέκτες ρατσιστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας των χαμένων τους πέναλτι.

Οι Άγγλοι οπαδοί όμως εξαπέλυσαν πυρά και σε βάρος του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τόσο για την διαδικασία των πέναλτι, όσο και για τις επιλογές του. Ένας από αυτούς που άσκησε έντονη κριτική στον Σάουθγκεϊτ ήταν και ο Ρόι Κιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απάντησε στα πυρά ο Σάουθγκεϊτ-«Δεν φταίνε τα παιδιά, εγώ πήρα τις αποφάσεις»

Ο Ιρλανδός παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα έβαλε με τον Άγγλο ομοσπονδιακό προπονητή, για την απόφαση του αυτή. Παράλληλα ο ίδιος έβαλε στο «κάδρο» της έντονης κριτικής που άσκησε και τους έμπειρους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας όπως οι Στέρλινγκ και Γκρίλις που επέτρεψαν στον Μπουκαγιό Σακά να εκτελέσει το 5ο κρίσιμο πέναλτι στον τελικό.

«Αν είσαι ο Στέρλινγκ ή ο Γκρίλις δεν μπορείς απλά να κάθεσαι εκεί και να αφήνεις ένα παιδί να εκτελεί το πέναλτι μπροστά σου. Έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. Ο Στέρλινγκ έχει κερδίσει τρόπαια. Έπρεπε να βγουν μπροστά και να αναλάβουν εκείνοι την ευθύνη» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο ITV.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία