Οι παίκτες που «κυνηγάει» η Γιουνάιτεντ μετά τη συμφωνία του Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση να αποκτήσει τον Τζέιντον Σάντσο και ο Σόλσκιερ στρέφει την προσοχή του στους τρεις επόμενους μεταγραφικούς του στόχους.

Σύμφωνα με την «Guardian», ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τρεις παίκτες που είναι οι επόμενοι στόχοι στην λίστα του μετά την συμφωνία με τον Σάντσο.

Ο πρώτος είναι ο Ντέκλιν Ράις της Γουέστ Χαμ, ο οποίος εντυπωσιάζει με την Εθνική Αγγλίας κάτι που σημαίνει άνοδος στην τιμή του, ο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ αλλά και ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ. 

Βέβαια για την τελευταία περίπτωση η Γιουνάιτεντ είναι το αουτσάιντερ, μιας και η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει να είναι το φαβορί στην απόκτηση του. 

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ενημέρωσε τον Δένδια για τους στόχους της Κύπρου για την άμυνα ο Πρόεδρος-«Προσδοκούμε στη δική σας βοήθεια»
Αυτοκτόνησε ο 35χρονος δράστης της επίθεσης με τους 11 νεκρούς-Είχε κρύψει τα όπλα σε θήκη για κιθάρα
Θλίψη στην Αστυνομία-Απεβίωσε ο λοχίας Γιάννης Οικονομίδης
Μειώθηκαν κατά 69% οι αιτήσεις ασύλου σε δύο χρόνια, πάνω από 750 Σύροι αποχώρησαν από την Κύπρο
Φοβάται μπλόκο της Κύπρου στην ατζέντα με Ε.Ε. η Τουρκία-«Η στάση της ΕΕ στη διεθνή σκηνή σταδιακά φθίνει»
Καταγγέλλει ότι ήταν στη λίστα ανακλήσεων, ρώτησε αν ισχύει και του είπαν γράψε... λάθος-Τεράστιο μπάχαλο
Διέταξε έρευνα για πιθανά ποινικά αδικήματα για τους ΤΑΚΑΤΑ το Υπουργικό-Εγκρίθηκε η δωρεάν μεταφορά των «272»
Με εμβάθυνση στην ασφάλεια η συνάντηση Πάλμα και Δένδια-Δεσμεύτηκαν να προασπιστούν την ειρήνη
Όσα προνοεί το Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Μετακίνηση οπαδών, σύγχρονα CCTV και επαγγελματίες επιτηρητές
Κατασχέθηκαν πάνω από 600 κιλά κάνναβης το 2024-Εμφανίστηκαν επικίνδυνα ζελεδάκια και μπισκότα