Από ταμπουρωμένος, καταζητούμενος ο πατέρας που δεν παρέδιδε το παιδί του
11:53 - 01 Ιουλίου 2021

Παρέδωσε το παιδί, αλλά ξέφυγε από τους αστυνομικούς, ο πατέρας που ήταν ταμπουρωμένος, το απόγευμα της Τετάρτης, σε οικία στην Αγλαντζιά και αρνείτο να παραδώσει το παιδί στη μητέρα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πατέρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι με το παιδί του-Το παρέδωσε μετά από διαπραγματεύσεις
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Ελληνοκύπριος πατέρας σε κάποια στιγμή και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με τους διαπραγματευτές της Αστυνομίας, ο πατέρας παρέδωσε το παιδί σε λειτουργό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο μέρος δεν κατάφεραν να τον ανακόψουν, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης. Ως εκ τούτου, οι Αρχές καταζητούν τον πατέρα, για να προχωρήσουν στη σύλληψή του.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:30, την ώρα που η μητέρα μετέβη στο σπίτι του πρώην άνδρα της, για να παραλάβει το παιδί, αφού έχει τη νόμιμη κηδεμονία του, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε να το παραδώσει και κλείστηκε στο σπίτι.
Αμέσως, ενημερώθηκαν οι Αρχές και μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, όπου απέκλεισαν τη σκηνή. Στο χώρο, μετέβησαν και διαπραγματευτές της Αστυνομίας, οι οποίοι κατάφεραν να τον πείσουν να παραδώσει το παιδί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Επέστρεφε από τη δουλειά του ο άτυχος Παντελή-Καταλείπει δύο παιδιά
- Άφαντος εδώ και δέκα ημέρες 60χρονος στη Λευκωσία-Νέα έκκληση της Αστυνομίας (pic)
